Erotikus történetek – amire a lányok élveznek!

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


A fiúk általában erotikus képek iránt érdeklődnek. Ők nem olvasnak szívesen, inkább nézegetnek – ők a látványra gerjednek. Szeretik nézni a pornó filmeket, a szex képek izgatják fel őket. A lányok nem szeretik az ennyire direkt dolgokat. Ők inkább a képzeletüket használják. Erotikus történetek – amit a nők olvasnak. asztalonAz erotikus mesék a képzeletünkre hatnak. Nem annyira direkt módon, egyértelműen mutatják a látványt, és az érzések nagyon fontos szerepet kapnak az ilyen leírások legtöbbjében. A nők ezért szeretik inkább a történeteket olvasni, vagy hallgatni, s nem gerjednek annyira a pornográf filmekre. Az olvasottak hatására jobban át tudják érezni mindazt, ami bennük zajlik, s nem kell közben magukat a kiretusált pornó modellekhez mérniük, mint a filmeken. Az olvasott sztorira nem kell féltékenynek lenni, ugyanakkor elképzelhető, hogy a főhős maga az olvasó.
Mese, ami beindít
A nők ugyanúgy, akár a férfiak, szintén végeznek önkielégítést, ha ilyen történeteket olvasnak. A legtöbb nőnek a vizuális ingerre kevésbé, míg az érzelmekre ható és a taktilis, vagyis a testi kontaktusra, simogatásra annál inkább beindulnak az erotikus vágyai. Nedvesedni kezd a nemi szere, és szívesen játszik saját magával. A nők jó része nem dug be semmit, sehová. A csikló izgatása éppen elegendő, hogy a csúcsra jusson. Mások azonban ujjaikat (általában kettőt) vagy valamilyen játékos segédeszközt használnak.

Történelmi múlt – a bokáccsicsa és a dékameron
A paraszti világban is helye volt az erotikának. A paraszti hagyományban is vannak kifejezetten erotikus történetek, ezeket több néprajzkutató – például Nagy Olga – is lejegyezte. A paraszt dekameron (a népnyelven dékameron, vagy másütt a szerző, Bocaccio neve alapján a bokáccsicsának mondták..) olyan történeteket tartalmaz, melyek igencsak csiklandósak. „Az erotika mindig része volt a népi prózának. Még akkor is, ha a gyűjtők szemérmetességből nem gyűjtötték, vagy maguk a mesemondók ugyancsak szemérmetességből el se mondták ezeket.” – mondta Nagy Olga. A régiségben a képek indirekt formában jelképek formájában voltak jelen, s a mese, a dal, a szimbólumok szóltak finoman arról, hogy a férfi mit csinálna a nővel, s hogy a nő hogy felelne minderre. A jelképek nyelvét ma már az ingerek túlzott hajhászása miatt átvették a fotók, a filmek – ám a női lélek ezt a túlzottan erős hatást még mindig nem kedveli.

Azok a nők, akik képesek leírni saját erotikus meséjüket, sokkal jobban megélik szexualitásukat, hamarabb megismerik testüket és magasabb szintre jutnak a kéjben is, mint azok, akik nem mernek beszélni erről. Sok pár van, akit a szex közben szeretnek erotikus történeteket mesélni, s ezzel feltüzelni, érdekesebbé tenni az aktust. Ez egy nagyon jó játék, érdemes lehet kipróbálni!

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?