Fasz imádó amerikai sztárcsajok, TOP 10 lista

Szexéhes bombázók, amerikai celeb nőstények top 10-es listája. Íme a férfifalók top 10-es listája. Ezek azok a sztárok, akik a szívtiprást, és menő farkak begyűjtését már mester fokon űzik, bárkin és bármin áttaposnak karrierjük és kéjvágyuk érdekében. Van olyan akiről nem is gondoltad volna? Persze, hogy van, mert sokszor filmszerepeik alapján itél meg az ember egy színésznőt…

10. Lindsay Lohan – Mit is lehet még mondani Amerika legnagyobb parti katasztrófájáról? Úgy tűnik, akár mennyi büntetőeljárás is folyhat Lindsay ellen, a srácok csak jönnek és jönnek. Még a leszboszi örömökre való áttérése Samantha Ronsonnal sem állítja meg a férfiak habzsolásában.
9. Chelsea Handler – A komika azután vált híressé, miután kiadta Horizontális Életem: Egy Éjszakás Kalandok Gyűjteménye című könyvét. Chelsea két dolgot imád igazán az életben, a vodkát és a férfiakat, mindkettőt gyorsan és rövid ideig. Az ember azt gondolná, hogy emiatt már kerülik a fiúk, de pimasz tekintetével annyira el tudja csavarni a srácok fejét, hogy egymás után ugranak az ágyába.
8. Natalie Portman – A Fekete hattyú forgatásán sikerült újra elcsábítania gyermeke apját, a balett táncos Benjamin Millepiedet, az akkori barátnőjétől. Ez közel sem volt annyira botrányos mint az a pletyka, hogy közrejátszott Sean Penn tavalyi válásában Robin Wrighttól.
7. Kim Kardashian – A híres modell és színésznő tekintélye nagyot esett, amikor szexvideója a rapper Ray J-vel hirtelen publikus lett. Kim kicsit sem rendült meg, nem próbálkozott imidzsének helyreállításával. Védekezés helyett, inkább támadásba kezdett és elindított egy valóságshow sorozatot, amiben egy sor profi atlétát sorakoztatott fel a küszöbe előtt.
6. Drew Barrymore – A képernyőn mindig aranyos és szerethető Drew, nem tűnik olyan lánynak akiknek szerepelnie kéne ezen a listán. Az E.T. bájos szereplője bizony sokat rosszalkodik manapság, igazi férfifaló. Rockerek, humoristák, színészek, reklám-színészek, senki sincs biztonságban!
5. Jennifer Lopez – Ha jellemeznünk kéne J.Lo ideálját, nemes egyszerűséggel csak annyit tudunk írni: férfi. A latin Marc Anthonyval való házassága előtt rapperek és énekesek egész hadával randizott. Nemrég a People magazin a Föld legszebb emberének nevezte. A 41 éves Lopez még mindig képes szíveket törni.
4. Scarlett Johannson – Scarlett meglehet fiatal, de a kihasznált férfiak sora elég hosszú a háta mögött. Egy korábban adott interjújában arról beszél, ő nem hisz abban, hogy az ember ösztönösen monogám. Ryan Reynoldsal 2008-ban házasodtak össze, de 2 évre rá már el is váltak. A sors úgy hozta, hogy jelenlegi kapcsolata Sean Pennel is hasonló sebességgel ér véget.
3. Angelina Jolie – A szóbeszéd úgy tartja, hogy amikor Brad és Angie afférjuk kezdetén voltak, a hotelszobájukból olyan szenvedélyes hangok áradtak, mintha vadmacskák estek volna egymásnak, legalábbis a szomszédok ezt állítják. Leszámítva azt, hogy elhappolta Jennifer Anistontól biztos tud valamit, ami meggyőzte Brad Pittet a 6 gyereket vállalásáról.
2. Madonna – Az egyetlen meglepetés az ő neve mellett az az, hogy nem az egyes szám áll ott. A popdíva az évek során férfiak egész táborán ment keresztül, esetenként közbe csúszott pár nő is. A közönség előtt és a dalaiban ezt viszont nem veri nagy dobra, nem énekli meg egy hódítását sem. Egy időben úgy tűnt, végre megállapodik Guy Ritchie mellett, de ismét úgy alakult, hogy az élet nem ennyire egyszerű.
1. Julia Roberts – A színésznő Amerika szelíd szeretőjét játssza a vásznakon, de úgy fest, hogy a való életben inkább csak kitépi a férfiak szívét. A hosszú távú kapcsolata Benjamin Brettel a jelentések szerint barátságos szakítással ért véget, de ez csak a kezdet. A színész Dylan McDermot eljegyezte, akit hirtelen le is váltott Kiefer Sutherlandre. Ez az esküvő hatalmasnak ígérkezett, egészen addig amíg le nem mondta az utolsó napokban, hogy lelépjen Kiefer filmjének Az elveszett fiúknak egyik mellékszereplőjével, Jason Patrickel. A következő áldozata, a szintén színész Lyle Lovett volt, akivel valóban összeházasodott, úgy nagyjából 2 évre. Az étvágya nem ismer határokat, emberek kapcsolatainak vet véget, ha szükséges, így ismerte meg jelenlegi férjét, Danny Modert. A neves operatőr még házas volt amikor berobbant az életébe Julia. A történet viszont boldog véget ér, mert a pár már lassan 10 éve van együtt békességben. Danny viszont csak remélheti, hogy soha többé nem ébred fel Juliában a szunnyadó férfifaló. Forrás: Pink.hu

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

One thought on “Fasz imádó amerikai sztárcsajok, TOP 10 lista

Vélemény, hozzászólás?