Férfi prostituáltakat csempésző bandát lepleztek le

ferfi_prostiA férfiakat viagrával, kokainnal, marihuánával, a poppers néven ismert partydroggal és más stimuláló kábítószerekkel látták el, hogy képesek legyenek szexuális szolgáltatásokat nyújtani a nap 24 órájában.
A hatóságok közlése szerint a csempészeti útvonal végállomása az ibériai ország volt, ahol a férfiakat viagrával, kokainnal, marihuánával, a poppers néven ismert partydroggal és más stimuláló kábítószerekkel látták el, hogy képesek legyenek szexuális szolgáltatásokat nyújtani a nap 24 órájában. Tizennégy, többségében brazil állampolgárságú embert tartóztattak le, akiket a szervezet működtetésével vádolnak. Szintén őrizetbe vettek 17 feltételezett prostituáltat is, mivel illegálisan tartózkodtak az országban – közölte a rendőrség keddi közleményében.
Egy rendőrségi tisztviselő elmondása szerint egyelőre nem tudják, hogy a prostituáltak nőknek vagy férfiaknak nyújtottak szexuális szolgáltatásokat.
A prostitúció több milliárd dolláros iparág Spanyolországban. A bordélyok tele vannak Latin-Amerikából, Afrikából és Kelet-Európából érkezett örömlányokkal, az utak mentén is szinte mindenütt látni prostituáltakat, és még patinás napilapok is megtűrik hasábjaikon a testüket árulók hirdetéseit. A prostitúció jogi környezete Spanyolországban némileg tisztázatlan, a kerítés ugyanakkor egyértelműen bűncselekménynek számít.
A rendőrség közlése szerint a mostani eset az első alkalom, hogy olyan csempészbandára csaptak le, amely nem nőket, hanem férfiakat hozott be az országba abból a célból, hogy prostituáltként dolgoztassa őket. Az áldozatokat Brazíliában toborozták, és akár 4 ezer eurós (1,15 milliós forintos) adóssággal is megterhelték őket, hogy Spanyolországba jöhessenek dolgozni. Voltak, akiket legális munkalehetőség ígéretével csábították Európába, mások tudták, hogy a szexiparban kell dolgozniuk, de azt már nem, hogy tartományról tartományra szállítják majd őket, és a nap 24 órájában rendelkezésre kell állniuk – részletezte a hálózat működését egy neve elhallgatását kérő rendőr.
A férfiaknak keresetük felét kellett a bandának adniuk. „Ha panaszkodtak vagy bármilyen problémát okoztak, a bandavezérek megfenyegették őket, akár halállal is” – olvasható a rendőrségi közleményben. A letartóztatásokra az elmúlt hetekben került sor. Feltételezések szerint a banda vezére egy brazil állampolgár volt, aki Mallorca fővárosában, Palmában tartózkodott.
További cikkek: Szexmunkások szervezete 48 millió forint támogatást kap – A galaci faszszopó kurvák olcsóbban szopnak – Kamionos gyilkolja az útszéli pár meurós prostikat – Mindent elveszíthet a két focista mert tinikurvát dugtak – Az orosz cári balett tinilányainak és madamjainak titkaiból – Baszdmeg az Olimpiq szex innováció oldalon – Magyar lány szüzessége eladó – Tinikurvák úgy öltöznek, hogy szellőzzön a picsájuk – TBC-s beteg kurva szopta a faszokat Miskolcon – A prostitúció egy mély gödör – Sztárok és luxusmadámok – Nem tetszik a celebkurváknak ha alázzák őket – Luxusprostik az egyetemen, a tandíjat összebasszák – Utcalányt csinált belőlem – Dubaiban ribanckodnak a magyar lányok 1.rész 2. rész 3.rész 4.rész – Lecsukták a 17 éves borsodi prostituáltat – Hármat szeretnék: a szádat, pinádat, seggedet – A kurvák a legjobb pszichológusok – Keleti Györyi kurválkodott – Megbaszom az összes kurvát – Mit tett Molnár Anikó a hercegségben kétmillióért? – Kurva vagyok üss kedvedre, szopass meg, bassz szét – Virtuális húspiac: partner, szexpartner, masszázs, domina – TBC-s beteg kurva szopta a faszokat Miskolcon – A legdurvább orgiák a sztárvilágban! – Kurva drága a kurva – Film a prostitúcióról: K1 – Lady Jenny domina testileg lelkileg megkínoz – Intim Center szexshop, Bp. Károly krt. 14. – Dughat egyet a győztes hacker – Ribancok masszázst hazudnak – Több tízezer magyar kurva külföldön – Kitálal Brunei szultán egyik háremhölgye – Kurvák hirdetőoldala a Szex-partner.hu – Stricik és megkéselt, eltört karú, letépett körmű örömlányok – A kiskorú kurvázós botrány után megbocsájt Ribéry neje – Dominák szolgái többnyire diplomások – Szexmunkásnő a mobilcég reklámarca – Szeretek baszni, szopni, ribanc vagyok

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?