Gina az exkurva feladta, kijött a villából

Gina a 29 éves exkurva kedden délelőtt bejelentette: feladja a játékot, képtelen férje nélkül tovább ott maradni; este pedig el is hagyta a villát. Játékostársai közül ketten is, Anikó és Zsófi zokogott távozásakor.
A házaspár már a jelentkezés alkalmával tisztában volt azzal, hogy együtt nem nyerhetnek; ugyan közösen költöztek be, de a játék további részében ők mint két különálló játékos vettek volna részt. Bőven volt idejük átgondolni, mire vállalkoztak, nem érhette őket váratlanul, hogy valamelyikük akár már a játék elején is kieshet, és ezt követően egyedül kell megküzdeniük a bezártsággal. Erre azonban Gina nem volt képes, annak ellenére, hogy ő győzködte a férjét: valósítsák meg közösen az álmát, vagyis jelentkezzenek a VV-be.
Azonban nemcsak neki volt ez az álma, hanem annak a két másik házaspárnak is, akik elől elvették a lehetőséget a beszavazóshow alkalmával. Nono és Stone, valamint Roberto és Si-sy irigykedve nézte, amikor Gina és Kristóf beköltözhetett a villába, annak ellenére, hogy már akkor tudták, Ginának nincs is kedve a játékhoz.
– Egyáltalán nem tartom fairnek, hogy Gina feladja a játékot. Elvették tőlünk a lehetőséget. Benne volt a pakliban, hogy a férje kiesik, inkább annak kellene örülniük, hogy bejutottak. Ha én kerültem volna hasonló helyzetbe, lehet, poénból még egy csárdást is eljártam volna, hogy a férjem hazamegy, de az biztos, hogy ennyire tragikusnak nem látnám a helyzetet – mondta a Blikknek Nono, akinek a véleményével a másik házaspár férfi tagja, Roberto is egyetért.
– Lehet, hogy korábban ő akart jelentkezni a ValóVilágba, de a beszavazóshow alkalmával már nem volt olyan lelkes, és ezt többször is elmondta nekünk. Nem értem, hogy akkor miért nem adták át a lehetőséget a második helyezettnek, pláne úgy, hogy most meg feladja a játékot – magyarázta Roberto.
Ráadásul amellett, hogy Gina másoktól elvette a lehetőséget, még Kristóffal (29) közös álmaikat is romba döntötte.
– Az utazáson kívül mindent pénzzé tettünk volna, az volt a célunk ugyanis, hogy a nyereményből nyitunk egy olyan kutyamenhelyet, ami minden szempontból megfelel az EU által előírtaknak. Ezzel pedig szerettünk volna egy olyan munkahelyet teremteni magunknak, ahol a magunk urai vagyunk – mondta a Blikknek Kristóf, aki bár feladta az állását a ValóVilágért, képtelen haragudni a feleségére azért, mert önként szállt ki a játékból.
– Az álmainkat továbbra sem adjuk fel, most nem jött össze, de remélhetőleg egyszer sikerül teljesíteni. Sajnálom, ha a többi pár úgy érzi, elvettük előlük a lehetőséget, abban viszont biztos vagyok, hogy nagyon könnyen osztja az észt az, aki csak kívülről nézi ezt az egészet – magyarázta a Blikknek Kristóf.
Az RTL Klub tájékoztatása szerint Ginának nem kell kötbért fizetnie távozása miatt – írja a Blikk.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?