Gregori Dóri meztelen – titulus: Miss Hungary és nyuszilány

Gregori Dóra meztelenül szétrakta a lábát: képek és balhék. A titulusa, Miss Hungary és nyuszilány, a többit nem említjük. Többször is ledobta ruháit a Répás Lajos által felfedezett Gregori Dóri, a 2010-es Miss Hungary többek között ugyanis Playboy nyuszilány is volt és a CKM-ben megmutatta milyen teste van.

A szőke szépség elárulta, hogy bár meglepő módon szégyenlős típus, mégsem tudott ellenállni a csábító ajánlatnak, hogy a leghíresebb férfimagazin címlapján pózolhat.
– Alapvetően nem szeretem meztelenül mutogatni magam. Külföldön is mindig fürdőruhát viselek a strandon, nem szoktam monokinizni vagy meztelenül szaunázni, még ha ez bevett szokás is némely országban. Az ágy az egyetlen kivétel, ahol mindig meztelen vagyok – tudtuk meg a szépséges Dóritól, aki szerint a nőknek az az egyik „feladatuk”, hogy mindig vonzók maradjanak a párjuk számára.
– Hiszek benne, hogy megfelelő odafigyeléssel akár egy életen át fent lehet tartani egy férfi érdeklődését, hogy az ne akarjon kikacsingatni a kapcsolatból. Ehhez persze sok energia, kezdeményezés és megfelelő hozzáállás kell, de szerintem megéri! Nem vagyok nagy feminista, szerintem egy nő maradjon nő, a férfi pedig legyen férfi – árulta el a szexi címlaplány.
Gregori Dóra bejegyzések: Politikusok voltak  a széplányokat áruló szexmaffia vevői – Szexbotrány! Letartóztatták Lajost mert lányokat futtatott, cikk és videók – Gregori Dóra szépségkirálynő megint pinát mutat, most a Playboyban – Gregori Dóra a pinájával híresült el, vetkőző videó – Szépségkirálynő jelöltek és szépségkirálynők és udvarhölgyek érdekből és pénzért szexeltek – Gregori Dóra segglyukas képek után szoftos CKM képek – Gregori Dóra végbélnyílása pucsít kecsesen?

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!