Kopasz csajok – Megdöbbentő fotók

kopasz-noA haj viselésével évezredek óta üzennek a csajok a külvilágnak. Kevés csajra volt jellemző az önkéntes kopaszság a legutóbbi évszázadig. Az önkéntes kopaszság a modern kor vívmánya. A modern időkig kevés csaj döntött önként a tarfejűség mellett, jellemzően kényszer hatására kopaszodtak le a rabszolga, szűz, eretnek, boszorkány, skalptalan és koncentrációs táborlakó csajok. Napjainkban viszont az önkéntes kopaszságnak sokféle üzenete lehet. Egy önként kopasz csaj hirdetheti világ, illetve politikai nézetét, vallási meggyőződését, a társadalomból való önkéntes vagy kényszerres távollétét, nemi hovatartozását, lázadási szándékát, és ne feledkezzünk meg az egészséges életmód praktikus kopasz csajairól sem. A bőrfrizurás csajokról általában úgy vélik, hogy határozott énképpel bírnak. Az biztos, hogy minden önkéntes pőre koponyájú nőszemély tisztában van azzal, hogy nyilvános helyen feltűnést kelt a megjelenése.
Hajfétis – Az emberek mindig tisztelték a hajukat. Valaha fizetőeszköz volt, az indiánoknál meg az élet szimbóleuma. A hajfétisnek viszont semmi köze az ezotériához, annál több a szexhez. A hajfétis többek között szexuális tevékenység, amikor is mindkét félnek szolgál legnagyobb örömére a bőrfrizura kialakítása. A szerelmes csajok rávehetőek egy hajfétis szexre, de nem ér arra használni egy csaj szerelmét, hogy ledobja a haját. Az egyik csajom például rám hivatkozva, mivel hogy nekem tetszenek a kopasz nők, csökkentette koponyáján a hajmennyiséget, de nyilvánvaló volt, hogy hitt a szépségében hajatlanul is.
Csak bele ne vágj, baby! – Nem minden önkéntes kopasz csaj hajfétishívő. A borotvált női fej iránt szexuálisan érdeklődők túlnyomó többsége pasi, de azért csajok is szép számmal izgulnak rá a kopaszításra. A hajfétis hosszúra nyújtott előjáték. Egy emberi fő lecsupaszítása törődést, hozzáértést és odafigyelést igényel, még a legdurvább latexbe bújtatott hajfétishívő is gondos fodrász. Az emberi fej meg pompás erogénzóna. Fejtetőt csókolgatni, apró puszikkal elhalmozni, nyalogatni, szopogatni ér.
Kopasz énekesnők – A múlt század ötvenes éveiben, a tömegkommunikáció és a bulvármédia kezdetekor nem voltak jellemzőek a kopasz csajok. Egy csajhíresség csupaszfősége garantált vezérhír lett volna, nemcsak a bulvársajtóban, hanem a meghatározó hír-, politikai-, és egyéb médiumokban is. II. Erzsébet vagy Judy Garland kopaszsága botrány, és polgárháborús indok lett volna akkoriban. Ezért a Föld kultúrtörténetének legelső kopasz énekesnője Eugene Ionescu azonos című bohózatának virtuális hőse lett. A kopasz énekesnő antidrámája az angol nyelvkönyvek társalgási sémáira épít, és címével ellentétben nem a kopasz énekesnőről szól. A francia-román író címválasztása szatírikus, mert akkoriban a kopasz énekesenő ugyanúgy jól festett egy pletyújság címlapján, mint a szendvicsembereken.
Szépek, nagyhangúak, kopaszok… – Ami abszurdnak hatott az ötvenes években, az ma mindennapos. A legutóbbi földkörüli kopaszos bulvárblődli, ami felborzolta a közvélemény kedélyeit három napra, Spears asszony egopromo akciója volt idén tavasszal. Azt nem tudom, hogy ki az igazi kopasz énekesnő, de biztos, hogy még mindig ugyanazt a frizurát viseli.Sokan megbotránkozva néznek, ha egy kopasz nőt látnak, de van aki vonzónak erotikusnak találja! Videók kpasz sztárokról: Skunk Anansie,  Undress me Now.
Íme, a hollywoodi álomgyár legbevállalósabb szépségei, akik egy jó szerepért kopaszra vágatták a fejüket, de még kopaszon is képesek vonzók és szexisek maradni: Kim Cattrall, Natalie Portman, Samantha Morton, Cate Blanchett! Tovább a teljes cikkre

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?