Idős férfival fantáziálni

Magamban maradtam és pornót akartam. Hónapok óta nem jutott eszembe filmeket nézni, és mégis, elöntött az a régi ismerős vágy, és szinte megbabonázva ültem oda a géphez. A régi kedvenc gyűjtőoldalakon kezdtem válogatni -volt bőven miből. Többszáz oldalt néztem végig, mire sikerült elég kisfilmet összeszednem, amiről úgy gondoltam, hogy ennyi már elég lesz. Eszembe jutott, hogy azelőtt mindennap végigjátszottam ezt, és válogattam, amikor nem volt ennyi felhalmozódott frissítés. Nem tudom, hogy volt akkor elég, és nem tudom, hogyan élhettem ezt át. Mintha egyik napról a másikra tengődtem volna. És a mocsokban dagonyáztam.
Ahogy most is. Hamar eljutottam az undor-határomat súroló “old men” kategóriához. Öreg, ősz pasik, akiknek már nem áll többé igazán keményen a farkuk, ráncos a seggük, lógnak a tökeik és műfogsoruk van. Mindig, kivétel nélkül, hamvas, nagyon fiatal és kifejezetten kislányos kinézetű lányok a partnereik, akik üdék és vonzók. Mindig is nagy hatással volt rám ez az óriási ellentét. A szépség és a szörnyeteg találkozása. Mindig arra gondoltam, hogy a szánalmas, kivénhedt faszok úgy basszák ezeket az ártatlan kis pinákat, mintha ez lenne az életük utolsó lehetősége. Az öreg férfikezek olyan mohón nyúlnak a hibátlan selymes bőrű testekhez, mintha örökéletet adó elixírhez nyúlnának. És mindig nyalatják a seggüket a lányokkal. Nem tudom, nem jöttem rá a seggnyalás dramaturgiai funkciójára ezekben a filmekben, de szinte sosem marad ki. Bizarr elegyet alkotnak a szereplők. A világ egyik legizgalmasabb dolga egy idős férfiről fantáziálni, miközben a legundorítóbb képek egyike elképzelni, ahogy egy ilyen hozzám ér. Egyszerre akarok elélvezni, és kirohanni a wécébe hányni tőle. A legszánalmasabb módja ez számomra annak, ahogy egy férfi megjelenhet előttem. Nyilván nem véletlenül szeretem, pontosabban szerettem azelőtt ilyen nagyon ezeket a filmeket.
És szeretem most helyette a valóságot. Csak a rámzúduló múltat néha nagyon nehéz elbírni. De eszembe jutott, hogy mostmár ketten vagyunk, és végül ő vígasztalt meg és tett helyre.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

One thought on “Idős férfival fantáziálni

Vélemény, hozzászólás?