Az RTL Kalandra falj!-jában pornós: Ihász Petra (Művésznevek:Viva Small, Sabina Blue, Kicsi Viva)

Az RTL klub Sebestyén Balázs és Vadon János által vezetett Kalandra fal című műsorában újabb pornós tűnt fel. A mellékszereplő Ihász Petra, éppen hogy elmúlt 18 éves, amikor Viva Small és Sabina Blue néven elég komoly pornós pályát kezdett el.

Linkek: Munkássága – Pornós múltjaPornó videók

Balázs és Jani ezúttal játékszernek nézik a hírességeket, és ha ügyetlenek, hamar a vízben találhatják magukat. Május 4-től vadonatúj, napi szórakoztató műsorral jelentkezik az RTL Klub, aminek a két dzsungelben összeszokott jómadár lesz a házigazdája.

A műsorban két sztárokból álló háromfős csapat kap helyet, akiknek a sötétből előbukkanó, kerekeken mozgó, falba vájt, különböző alakzatú lyukakat kell testtartásukkal megformázni. Ha ez nem sikerül nekik, akkor a közeledő fal betolja őket egy medencébe, és a vízbe esnek.

– A műsor egyetlen lényege a szórakoztatás! Ebben nem kell az értelmet keresni, talán nem is az a fontos, hogy ki nyer, vagy ki veszít, hanem az önfeledt nevetés. Janitól és tőlem ugyanazt várhatják majd, mint a dzsungelben, osztjuk majd a sztárokat és nevetünk is rajtuk! – mondta mosolyogva Balázs.

– Nagyon örülök a feladatnak, jó lesz megint Balázzsal együtt dolgozni a tévében! Remélem, hogy ez is testhezálló szerep lesz számomra. Bár jellegében a műsor más, mint a Celeb vagyok..! a mi stílusunk ismerős lesz! Vidám, pörgős, helyzetkomikumra épülő játék lesz, amiben nem fognak csalódni a könnyed műfaj kedvelői! – tette hozzá Vadon Jani.

A Kalandra fal! a japán Human Tetris (Emberi Tetris) néven ismert játék legújabb változata, ami mára 15 országban aratott sikert, az interneten rendkívüli népszerűségre tett szert, a YouTube-ról kilenc hónap alatt hétmilliószor töltötték le a műsor videóit. A show-t többek között Argentínában, Dániában, Ausztráliában, Angliában és Amerikában vitték sikerre Hole in the wall néven

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?