Illúzióba ringatta a lányokat a bűvész

Szexmentes munkát ígért egy bűvész, a lányoknak mégis night clubban kellett volna táncolniuk – ezt állítja egy, az RTL Híradót megkereső lány. A bűvész álláshirdetésére jelentkezett, aki asszisztenst keresett külföldi munkára. Azt mondja, Olaszországban azonban kiderült erotikus táncot kellett volna vállalnia. A bűvész most is hirdeti az állást.
A produkcióban a kisszék már az elején feleslegessé válik, aztán már a botokra sincs szükség. A végén úgy tűnik, mintha a lány lebegne. Persze ez csak illúzió.
A többi közt ez a mutatvány is érdekelte ezt a lányt, ezért jelentkezett a bűvész álláshirdetésére. A férfi asszisztenst keresett a mutatványaihoz, akikkel Olaszországban lépne fel. A munka szigorúan szexmentes – ez állt a hirdetésben. 3 másik lánnyal együtt vitte ki őt a bűvész Olaszországba. Már az érkezésük napján dolgozni kellett volna.
„Láttuk, hogy night club, én közöltem, hogy én ide nem megyek be, mert még sosem jártam ilyen helyen, nem is fogok. Mert, hogy nem ez volt a szerződésben” – mondta a lány.
Azt mondta, ott derült ki, hogy a bűvész csak közvetítő volt, valójában a bár olasz tulajdonosa a főnök. A felesége tolmácsolt, mert a lányok nem tudtak olaszul.
„- Ők táncot mondtak, hogy táncolni kell, gondolom vetkőzni is, mert mondták, hogy privát tánc, az gondolom azt takarja, hogy bemenni a vendéggel, pezsgőzni, és vetkőzni. Ez nekünk nagyon nem fért bele.
– Szexet is kértek?
– Azt mondták, hogy elmehetünk a vendéggel. De nem a bárban, hanem azon kívül, megvannak azok a vendégek, akikkel elmehetünk, ha akarunk. De az nem volt kötelező” – mondta a lány.
A lány azt mondta, végül a többiekkel együtt szöknie kellett Olaszországból. Miután hazajöttek, feljelentést tettek a rendőrségen. Ott annyit mondtak, a nyomozást megszüntették, mert nem merült fel olyan körülmény, amely szerint megvalósult a kényszerítés bűntette.
A férfi most is hirdeti az állást, aki megfelel, jövő héten már indulhat is. Az RTL Híradó riportere jelentkezett, és rejtett kamerával ment el a megbeszélt találkozóra.
A bűvész hosszasan ecsetelte a kinti munkát. Azt mondta, ha a vendégek a fellépések után meghívják a lányt, akkor beszélgetni kell velük.
„Itt normálisan fel kell öltözni, nadrág nem lehet, szoknya, rövid ruha, elegánsan, csinosan, smink, haj rendben. A szőke haj hatalmas előny” – mondta a bűvész.
Viszont olaszul nem kell tudni. Azt ígérte, ő majd megtanítja a nyelvet.
„ – Főleg a vendég beszél, mint ahogy most én is beszélek.
– De nem értem, én csak mosolygok, meg bólogatok?
– Igen igen. De ha a vendég azt mondja, hogy „kvandofacsamoamore”, akkor ne mondja rá, hogy sumito. Tehát hogy mikor csinálunk szerelmet, akkor ne mondja rá, hogy izé, mert ez meg bunkó”
Természetesen a bűvészt is megkerestük. Azt mondta, le akarják járatni. Először elzárkózott az interjútól, majd meggondolta magát. Csütörtökön azt ígérte, pénteken elmondja a véleményét.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?