Síkosítók és masszázs termékek az élvezetesebb szexért

Kenőanyagok, intim kozmetikumok és higiéniai termékek – az intimitás, az erotikus játékokkal és játékokkal való szexuális játékok, valamint a szépségápolás során tervezett termékek sora. A kenőanyagoknak és kenőanyagoknak köszönhetően a csúszás javul, nincs súrlódás, az érintés kellemesebbé válik, és ami a legfontosabb: a maximális élvezet mindig garantált.

A szexipari webáruház az intim szexshop, a legjobb síkosítókat és masszázsolakat forgalmazza. Az erotikus kozmetikumok, krémek és olajok nagyon fontosak a szexuális élet minősége szempontjából. Ezeknek az intim áruknak a megfelelő felvétele növelheti a szex időtartamát, és élénkebbé teheti.

Ha az egyik partner nem elég természetes ahhoz, hogy kenje a helyzetet, megmenti a kozmetikumokat: kenőanyagokat vagy géleket. Annak érdekében, hogy növelje a szexuális vágyat és megszervezze a romantikus környezetet, mindenféle spray-t, olajat és parfümöt talált feromonokkal.

Leggyakrabban intim kozmetikumokat használnak a nők, de sok jogorvoslat van a férfiak számára. Ízesített testápolók, hidratáló tonikok, pénisz formájában készült feromonokkal ellátott szappan, a mellnagyobbítás gélek célja, hogy lendületet adjanak az intim életnek.

  • Sokan úgy gondolják, hogy felesleges beruházás a síkosító, mert bőven megteszi helyette a nyál is. Különben is milyen mocskos és szexi tud lenni egy köpés a heves szex közben. Senkinek az ebbéli örömét nem akarnánk elrontani, csak azt jeleznénk, hogy a nyál csak nagyon rövid ideig kelt síkos érzetet és az ellenőrzött termékekhez képest jobban ki is szárítja az intim testrészeket, szóval ebben az összevetésben a síkosítók vezetnek.

A párok, amelyek szerves részét képezik az intim életnek, amelynek szexuális játékai pontosan aggódnak a fertőtlenítésük miatt. Weboldalunk kozmetikumok, olaj és krém szekciójában megtalálja az összes szükséges eszközt. Népszerű a közelmúltban parfümök feromonok, mind a férfiak és a nők, is a mi online áruház. Egy másik érdekes javaslat a nők számára ebben a kategóriában – eredeti pánt nélküli tamponok, ami kényelmesebbé teszi a menstruációs napokat.

Az intim shop kozmetikumok sokkal jobbá teszik a szexuális életet, növeli a fényerőt és a szenvedélyt. Feladata az érzések élesítése, a szex kényelmesebbé és minőségibbé tétele. Webáruházunkban a szexpatikában a kozmetikumok, olajok és krémek menüpontban a következő termékeket találja:

Parfüm amely súlyosbítja a partner szexuális vágyát
Mindenféle kenőanyag és intim kenőanyag, amelynek célja az izgalom növelése, az érzékeny területek érzékeny bőrének védelme a szex közbeni károsodástól, és a szexuális együttlét a lehető legkényelmesebb és kellemesebb;

Stimuláló gyógyszerek
Spray, kenőanyag, krém stb., amelyek célja a női izgalom felgyorsítása, az erekció javítása, amely garantálja az orgazmus fogadását a lehető legerősebb érzéssel;

Férfi intim kozmetikumok
Ezek közé tartoznak a közösülés időtartamának növelésére irányuló eszközök, krémek és spray-k a pénisz nagyításához. Képesek emlékezetessé tenni a szexuális intimitást, képesek növelni a férfi önbecsülését, ami általában pozitívan befolyásolja a kapcsolatot. Ezenkívül a hosszabbítók hosszabbá teszik a szexet, ami meglepi és örömet okoz egy nőnek;

Masszázsolási lehetőségek
A masszázs termékeknek általában nagyszerű aromájuk van, és a prelúdiumot csodálatos cselekvéssé alakíthatják, és mindkét partnernek kellemes érzést adhatnak.

Vásároljon krémeket, kozmetikumokat és olajokat online áruházunkban, és élvezze a szeretett emberrel töltött minden percet. Megrendelését gyorsan feldolgozzuk, és szükség esetén tanácsot adunk. Minden csomagot bizalmasan, megjelölések nélkül küldünk, hogy a vásárlás szexboltban történt.

A síkosítók típusai

Szeretnéd feldobni a szexuális életed? Néha sokkal egyszerűbb dolgokkal is feldobhatod a hancúrozást, mint gondolnád. Például egy síkosítóval. Sokkal élvezetesebbé és változatosabbá, sőt hosszabbá teheted a szeretkezéseidet egy ilyen egészen hétköznapi termékkel.

Kőolaj bázisú síkosítók
Ezek kőolaj zseléből vagy ásványi olajokból készülnek, ilyen például a vazelin és babaolaj. Vigyázni kell a használatukkal, mert a latexet tönkreteszik, így óvszer vagy pesszárium mellett nem szabad használni ilyen síkosítót. Sokan panaszkodnak arra is, hogy irritálják a nemi szervek érzékeny nyálkahártyáját.

Olaj alapú síkosítók
Természetes, növényi olajokból vagy vajból készülnek. Ezek sincsenek barátságban a latex anyagokkal, így óvszer vagy pesszárium mellett nem használhatóak. Hátrányuk még, hogy foltot hagynak a ruhaneműn, ágyneműn, és nehéz őket lemosni a bőrről. Mellettük szól viszont, hogy nem irritálják a nők nemi szervét.

Víz alapú síkosítók
Ionizálatlan vizet, glicerint, propilén-glikolt és nem mérgező tartósítószereket tartalmaznak. Ízesítetlen (magában is enyhén édes) és ízesített változatban is kaphatóak. Nem hagynak foltot az ágyneműn (bugyin), és biztonsággal használhatóak latex mellett, tehát óvszerekhez és pesszáriumhoz is ajánlják. Csak kevés ember érzékeny a vizes alapú síkosítókra. Azt érdemes még tudni, hogy hosszabb szexuális együttlét során megszáradnak, de egy kis nyál segítségével gyorsan felújítható a hatásuk.

Szilikon alapú síkosítók
Nagyon hasonlítanak a víz alapúakra, ám van egy extra jó tulajdonságuk: alapanyaguknak köszönhetően vizes játékokra is jól használhatóak, nem oldódnak le a vízbe kerülő felületről. Kenő hatásukat sokkal jobban és tovább tartják meg. A latex alapú anyagokat ezek sem károsítják, de a szilikon anyagú szexuális segédeszközöket tönkreteszik.

Ehető vagy o­rál síkosítók
Olyan zselével bevont kapszulák, melyek ízesített gélt tartalmaznak. Használati módjuk: o­rális szex előtt kell a szájba venni egy kapszulát, azt szétroppantani, így ízletes, egzotikus nedvvel lehet bevonni másik fél nemi szervét – olvasható az egyik internetes webáruház összeállításában.

Az intim kozmetikumok, kenőanyagok és higiéniai termékek áttekintése
– A Kenőanyagok kategóriában vannak vízen és szilikonon alapuló termékek, de ami a legfontosabb – érdekes és változatos hatásokkal. Izgalmas, melengető, összehúzódó, meghosszabbító, hűsítő, még kellemes rezgéshatású kenőanyagok is! Ugyanaz a gyógymód alkalmazható klasszikus és anális szexhez, orális szexhez, szexuális játékhoz stb. Mindig bevethet egy kis kenőanyag-tesztelőt egy tasakba, hogy megpróbálja, és csak ezután vásároljon nagy mennyiséget. A legtöbb kenőanyag kényelmes adagolóval rendelkezik gazdaságos használat és kényelmes alkalmazás érdekében.

– A Kozmetikumok alfejezetben a testápolás és az ajakápolás legjobb termékei kerülnek bemutatásra. A speciális testfesték és por varázslatos csillogást kölcsönöz a bőrnek. A mellnagyobbításhoz használt krémek segítenek az emlőmirigyek vizuális térfogatának megadásában, és ami a legfontosabb – az izgalom mértékének növelésében. A borotválkozó kozmetikumok élvezetesebbé és a lehető leghatékonyabbá teszik ezt a folyamatot; – A kozmetikumok két személynek segítenek ellazulni, különleges hangulatot teremtenek a szerelem előtt, intrikálják magukat és párjukat. Ebbe a kategóriába tartoznak a masszázsolajok, gyertyák, tusfürdők, samponok, szappanok, valamint fürdősók és még sok más.

Miért érdemes intim kozmetikumokat, kenőanyagokat és higiéniai termékeket vásárolni?
Először is, a nemi élet egy külön terület, amely szintén gondoskodást, a saját testére való odafigyelést és egészséget igényel. A megfelelő intim kozmetikumok használatával a lehető legkényelmesebbnek érzi magát a szex alatt, előtte és utána.

Másodszor, a helyesen kiválasztott alapok csak a partnerek javát szolgálják. Lehetővé teszik az előjáték időtartamának lerövidítését annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb élvezhesse az intimitás intenzív folyamatát. Fontos, hogy neves gyártók eredeti termékeit válasszák.

Harmadszor, az intimitás nemcsak mechanikus mozgások, hanem elbűvölő aroma, feromonok, a megfelelő légkör, a bőr fénye és villogása, olvadó gyertya forró cseppjei, libabőr és még sok más. Mindezek a pillanatok együttesen kedvező aurát teremtenek a szeretkezéshez.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!