Jégkrémrúd és fagyikehely

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


– Éhes vagy – kérdeztem -, ahogy meztelenül a márvány lépcső felé vettük az irányt. – Igen szívem, rád! – mondta, és átkarolta a derekamat. Vastag szerszáma újra harcra kész volt. – Levi, most nem arra gondoltam kivételesen, mondtam és lefejtettem karjait a csípőmről.

A konyha felé vettem az irányt a sakktáblaszerűen kirakott márvány padlón át. Besétáltam az ebédlőbe, és átvágtam a konyhába. A szexi tanár úr követett engem, és meztelenül leült egy bárszékre. Én a hűtőbe nyúltam és elővettem az eperfagyit, és a tejszínhabot. Fogtam két kanalat, és leültem mellé.
Kanalaztam egyet a fagyiból, és a nyelvem hegyét kidugva megízlelgettem a finom édességet, majd amikor a kiskanálról elfogyott a fagyi, tejszínhabot nyomtam rá. Lehunyt szemmel, élvezettel kóstolgattam..
– Megőrjítesz, szexistennőm! – nyögte, és felállt.
Fallosza hatalmasra dagadt, majd szétfeszítette a rajta lévő bronz barnára sült bőrt. Kérlelően felém emelte kezét…
– Meghalok, ha most rögtön nem kaphatlak meg! – suttogta rekedt, száraz hangon.
Én meg figyelemre sem méltattam. Újra kanalaztam egyet, és azt simogattam a nyelvecskémmel. Hirtelen egy gondolat futott át a fejemen.
– Gyere ide! – utasítottam.
Ő mellém állt. Kőkemény szerszáma a combomat súrolta. Hirtelen mozdulattal felemeltem a fagylaltos dobozt, és a puha, édes krémbe nyomtam a péniszét. Levi felszisszent, majd elélvezett a hirtelen hidegtől. Nyakán megfeszültek az erek, izmai rángatóztak. Hatalmas erőfeszítésébe került, nehogy beleélvezzen az eperfagyiba.
– Te… Te kis boszorkány! – nyögte.
Én csak mosolyogtam, és kirántottam alóla a fagyis dobozt. A méretes rúd, akár egy túlméretezett jégkrém meredt felém… Lecsúsztam a bárszékről, őt meg feltessékeltem rá. A hideg krém bőségesen csordogált közben a golyóira. Nem bírtam tovább… Lehajoltam, és elkezdtem nyalni-szopni a jégkrémemet. A finom, majd’ kidurranó golyókkal kezdtem. Ajkaim finoman szürcsölték le róla a megolvadt édességet. Nyelvem finoman kóstolgatta, kényeztette őket, majd rátértem az oldalára… Oldalra fordítottam a fejem, és le-fel nyalintottam a nyelvemmel. Végül a vérvörös makk következett… Óvatosan hátrább húztam a bőrt, és megtisztogattam mindenhol. Eddig észre sem vettem, hogy Levente úgy morog, mint egy felbőszült, tüzelő hímoroszlán. Erre még bátrabb lettem, és ajkaim közé kaptam a makkot. Lassan, majd egyre gyorsabban kezdtem el szopni. Gyorsabban… és gyorsabban.
– Kis cicusom, mindjárt… – nyögte az extázis határán. Ez az… Ez az! – üvöltötte teli torokból, és spriccelni kezdett.
Éhesen nyalakodtam a finom nedű után, és igyekeztem a lehető legtöbbet lenyelni. Isteni finom volt a forró, dió ízű sperma a hideg eperfagylaltra. Lehunytam a szemem, és még mindig a makkon nyalakodva benyúltam hosszú, bronz barna, feszes combjaim közé. Megkerestem a csiklóm, és ahogy élveztem a számban az ízeket, hosszú körmöm ingerlően játszott kelyhem gyönyörének forrásával, a csiklómmal. Arra eszméltem fel, hogy a hideg csempén szétterpesztett combokkal térdelek, és már két ujjam a hüvelyemben jár… Fejem hátravetettem, szemem lehunytam, és hagytam, hogy fenékig érő szőke hajam simogasson. Ujjaim kitapintották a G-pontomat. Elég volt egyszer megnyomnom, megfeszültem, éreztem, ahogy a csiklómból forró nedv spriccel a jeges csempére, majd elernyedtem, és összerogytam nagyokat lihegve…

Kis idő múltán felemeltem a tekintetem. Levente marokra fogva tartotta fegyverét, és ő is a saját gyönyörét akarta elérni, de amikor meglátta, hogy kinyitottam a szemem, abba hagyta az előző műveletet. Karjába fogott, és felemelt. Felültetett a pultra, és szétfeszítette combjaimat. Az még rángott az iménti gyönyörömtől. Ravaszul nézett a szemembe. Megfogta a kanalat, és az olvadozó fagyiba nyúlt. Egy hatalmas adagot kiemelt belőle, és bele kóstolt.
– Mit csinálsz? – kérdeztem provokálva őt.
– Fagyit akarok enni, kehelyben. A te kelyhedből – mondta, és a kinyílt rózsaszín, kis sima puncikámra tette a jéghideg eperfagylaltot.
Sikkantottam meglepetésemben. Megremegtem, … és elélveztem, majd az ő hatalmas kutya nyelve esett neki az én legédesebb kincsemnek. A puncilevem édessége összeolvadt a fagylalttal… és csak nyalt, és nyalt. Lihegtem, mozgattam a csípőm. Már mindent csináltam, amikor nyelve egy meg nem olvadt darabot nyomott forró, rugalmas hüvelyembe. Felnyögtem mélyen, torokból. Azt hittem, menten elájulok, annyira finom volt. És akkor fogta a tejszínhabot, és csak fújta körbe a puncuskámra. Nyelve támadásnak lendült, és a hüvelyemből csordogáló puncilét, és olvadt fagylaltot nyalta a tejszínhabbal. És akkor egy ujja… Majd kettő befurakodott.
– A farkadat akarom! – sírtam már a gyönyörtől. Kérlek! Most! Most akarom! – sikoltottam, és pontosan akkor élveztem el, amikor az a nagy, bársonnyal borított acél, ami egy póniló szerszámának is beillett volna, teljesen kitöltött belülről, és belém ontotta a forró spermát. Azt hiszem, elájulhattam.
Fátyolosan nyitottam ki a szemeim. Levi még mindig felettem támaszkodott a kezével. Vállára hajtottam a fejem, és átöleltem a nyakát. Beszívtam illatát, és újra lehunytam a szemem.
– Felmegyünk? – kérdeztem.
– Hm? – csak ennyi.
– Tudod mit akarok? – az angyali külsőm mögött ördögien elmosolyodtam. A szüleim ágyában akarom. Ott akarok veled szeretkezni!

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?