Judy Nero segít pornózni

judy-neroA hétvégén megrendezésre kerülő Erotika Parádé sajtótájékoztatóján derült fény arra a tényre, hogy Krisz Rudi barátja, aki korábban egy televíziós műsorban kérte Judy Nero segítségét, hogy pornózhasson, most végre valóra válthatja álmát: több ezer ember előtt szexelhet a Renegade Pubban. “A Hal a tortánban volt szerencsém egyszer főzőcskézni. Nos, Csabi volt az, aki tönkretette az egyik vacsorát Krisz Rudinál, hiszen azt mondta, hogy pornózni szeretne” – konferálta fel az Erotika Parádé sajtótájékoztatóján a szexéhes fiút Judy Nero.
A Tabu Tv utánajárt, hogy mi is történt Csabival azóta, és hogy minek köszönhető, hogy bevállalta az élő szexet. “Nekem Krisz Rudi régi barátom, és megkértem, hogy kérje el nekem a Judy számát, de ehelyett meghívtak a műsorba, hogy akkor ott vacsora közben mondjam el, hogy pornózni szeretnék, és hogy kérem Judy Nero segítségét, ami meg is történt, és meg is ígérte, hogy segít!” – meséli a Tabu Tv riporterének Csabi, aki augusztus 28-án és 29-én is részt vesz a Lévai Adrienn és Judy Nero által rendezett élő pornófilm forgatáson.
A fiú azt is elárulta, hogy a családja pontosan tudja, hogy mivel foglalatoskodik mostanában. Van, aki elfogadja, amit csinál, de persze olyan is, aki nem. “A legtöbben izgalmasnak, érdekesnek tartják a dolgot még a családon belül is, és édesapám még azt is megjegyezte, hogy kár, hogy nem az ő idejében voltak ilyen lehetőségek.” Lévai Adrienn MunkásságaBemutató képekFórumVideók – Bejegyzés az oldalon

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?