Keleti Györgyi és Andrea mintha kibékültek volna

A Keleti lányok összeverekedése után, kihagyva a volt honvédelmi miniszter, Keleti György jószolgálati közreműködését, lányai egymás közt elsimították az évek óta tartó viszályukat. De az is lehet, hogy erről csak képet mutatnak, édesapjuk megnyugtatására.
Összeborultak a Keleti lányok. A Bors információi szerint újra szent a béke Keleti György családjában. Mint arról korábban beszámoltunk, az egykori honvédelmi miniszter lányai, Keleti Andrea és Keleti Györgyi egy családi összejövetel alkalmával annyira összevesztek, hogy egymásnak estek. A tettlegességig fajult vita után az idősebb nővért, Andreát kitiltották a szülői házból. A lányok közt dúló harc teljesen szétforgácsolta a családot, ezért a családfő úgy döntött, rendet tesz lányai között. Keleti György néhány héttel ezelőtt lapunknak megígérte, összehívja a családi kupaktanácsot és megpróbálja kibékíteni állandóan marakodó gyermekeit. Erre végül nem került sor, s úgy tűnt, sosem teljesül az idős édesapa leghőbb vágya. Keleti Andi és Györgyi végül mégis elrendezte egymás között a nézeteltéréseket, valószínű azonban, hogy nem pusztán testvéri szeretetből, hanem édesapjuk iránt érzett tisztelet miatt. Keleti György boldogan újságolta a békülésről szóló híreket, nyilatkozatát azonban később visszavonta. Az egykori honvédelmi miniszter titkolózása ellenére azonban biztosak lehetünk benne, hogy valóban békét kötöttek a lányok: egy közösségi oldalon Györgyi büszkén megmutatja nővérével készült fotóit, s testvére, Keleti Andrea egyik internetes portálnak adott interjújából is ez derül ki.
– Abszolút rendeződött a kapcsolatom a testvéremmel, de megállapodtunk, hogy nem beszélünk erről soha, sehol – mondta az idősebb Keleti lány. Úgy tűnik, a testvérek betartják ígéretüket: egyikük sem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben! (Bors)

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?