Kitartott nő volt VV Mészáros Veronika

Ezt állítja egy névtelen ismerős, aki a Borshoz juttatott el szexi fotókat és szaftos információkat a hétfőn párbajozó Veronikáról.
Szőke hajjal és kacsaszáj helyett normál ajkakkal pózol a napilaphoz érkezett képeken Veronika. De nemcsak fotókat juttattak el a napilaphoz, hanem szaftosnak vélt információkat is. Na persze hogy mennyi a valóságtartalmuk, azt nyilván Veronika tudja, aki képtelen megvédeni magát.
Az ismeretlen levélíró szerint a villalakó fiatalkorában egy jómódú vállalkozó kedvese volt, aki tejben-vajban fürösztötte. A lány sorsában nagy változást hozott a nála jóval idősebb férfi. Veronika akkoriban egy fővárosi büfében robotolt, majd hirtelen egy luxuspalotában találta magát. A kapcsolat azonban egy év után befuccsolt.
„Nyilván az egyik volt barátja akart kiszúrni Veronikával. Szerintem az volt a célja, hogy azt higgyék az emberek, Veronika ribi volt… Ezzel gyengíteni akarja a pozícióját a hétfői párbajon, de remélem, nem éri el a célját! A fotókon annyi látszik, hogy a barátnőm szereti a szexis fehérneműket, s hogy szeret a kamerának pózolni. Ettől még senki sem lesz pornós lotyó, ahogyan ő sem volt az soha!” – mondta Veronika barátnője a Borsnak.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!