Kurva castingot tartott Kamilló

Nem dolgozhatott akárki Ribáry Kamillónak, a fővárosi prostipiac szexgurujának, hisz politikusok is dugták a ribancokat, még Stohl András is rájárt a fizetős pinákra.
A Blikk információi szerint a lányokat futtató, bordélyházakat üzemeltető férfi sokéves rutinnal a háta mögött csak olyan hölgyeket foglalkoztatott, akik átmentek a rostáján.
Szopni, baszni kellett a castingon, a kurva válogatáson. Ribáry Kamilló az éjszaka egyik császára, maffiózó. az éjszaka klubtulajdonosai és a taxis-maffiák között a Budapesti Flamingó Hotelben. Mondjuk Portik nem volt ott! A “konferenciát” Ribáry “diló” Kamilló szervezte, aki akkor még az Aphrodité és más menő night clubok tulajdonosa volt. (Később kiszállt mindenből, Vizoviczkinek eladta az érdekeltségeit, mint mások is) Kamilló egy különc fazon volt a pesti éjszakában, vicces figura, óriási vakerral, szinte mindenkivel jóban volt, így könnyen összeszervezte a találkozót. Azért “dilló”, mert magáról azt terjesztette, hogy diliflepnivel rendelkezik, ezért nem tudják a rendőrségen sem soha benntartani. Kamillót közelebbről ismerők szerint, nem volt véletlen a diliflepni. Nagy “mesemondó” hírében állt, szóval tartotta a társaságát, viszont profin csinálta az üzleteit. Nem nagyon lehetett rá haragudni, mert Ő még a klasszikus csibész volt….

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!