Kyra Black miss picsa volt

Az egzotikus Kyra Black miss picsa volt a Velvet szerint. Középiskolai tablóból a padlóra, vagyis a pornó fertőjébe került.
A pornóipar 2007-es felfedezettje, Kyra Black néven pornózó Kasserinei Kira Edina mai napig büszke arra, hogy Budapest egyik legerősebb középiskolájába, a Károlyi Mihály Közgazdasági Szakközépiskolába járhatott. Mi több, annak idején a tizenegyedik legjobban sikerült felvételi tesztet produkálta.
– Mivel nem a kéttannyelvű szakra jártam, nekem csak négy évig tartott a középiskola – mesélte Kasserinei Kira.
– Az első két évben erős közepes tanuló voltam, később, ahogy közeledett az érettségi, egyre jobb lett az átlagom, fizikából és kémiából voltam gyengébb, de a többiből négyes-ötös voltam. Továbbtanuláson akkoriban nem gondolkoztam, illetve szerettem volna kihagyni egy évet.
Mint mondta, ez volt az az időszak, amikor belekeveredett a pornószakmába. Black saját bevallása szerint népszerű volt a fiúk körében, bár akkoriban inkább a „Miss Picsa” kategóriába sorolták. „Mégis jobban elvoltam velük, mint a lányokkal” – tűnődött el. „A tanárokkal szemben nem voltam az a visszapofázós típus, inkább meghúztam magam, de nem annyira, hogy szürke kisegérként kezeljenek. Az irodalom tanárnőm viszont kifejezetten utált, egy alkalommal ki is fejtette, hogy én csak a szépségemből fogok tudni megélni később. Valamilyen szinten igaza is lett.”
– Mit jelent az életedben a szex, az erotika?
– A párkapcsolatomban nagyon fontos. Ha ott valami nem működik, akkor a másik fél elkezd kifelé tekingetni, és onnan kezdve romlik az egész. Az erotika az emberi életben amúgy is nagyon fontos, szinte mindent ez mozgat.
– Most huszonkét éves vagy. A szüzességedet mikor veszítetted el?
– Tizenhat évesen, szóval egyáltalán nem siettem el semmit.
– Mikor kezdtél el forgatni?
– Két és fél éve.
– Hogyan kezdődött?
– Amikor leérettségiztem, úgy döntöttem, hogy kihagyok egy évet és utána jelentkezem valamilyen felnőtt továbbképzésre. Úgy éreztem, hogy egyetemre nem vagyok alkalmas, nincs meg az a kapcsolatrendszerem, amivel érdemes lenne próbálkoznom. Külker- közgáz szakos középiskolába jártam, amiből az idegenforgalom és a marketing érdekelt. Erre az egy évre úgy terveztem, hogy dolgozni fogok. Novemberben megtalált az IWIW- en keresztül a Topi Models.
– Hogyan?
– Nem tudom. Szerintem böngésztek és belém botlottak. Azt írták, hogy nagyon szép vagyok, nem érdekel- e a modellkedés. Ha igen, akkor hívjam fel őket. Megtettem. Elmondták, hogy van ruhás, fél akt, akt fotózás és pornó filmezés is. Kapásból azt mondtam, hogy az utóbbit semmiképpen nem szeretném, legfeljebb az aktig elmehetünk. Megbeszéltünk egy találkozót, amin ott volt egy modell, aki egy filmes munkából jött haza, és a beszélgetésükből azt vontam le, hogy a lány abban a hónapban nagyon sokat keresett. Egy tizenkilenc és fél éves lánynak erre tökre felcsillan a szeme. Nekem soha nem volt az a célom, hogy egy gazdag pasit keressek, szeretek mindent magamnak előteremteni. Akkor döntöttem úgy, hogy ebbe mégis belevágnék, mert a szexet szeretem.
– Sok fiúd volt előtte?
– Komoly csak egy, ami három és fél évig tartott.
– És komolytalan?
– Három.
– Négy fiúval a hátad mögött nem volt nagy vállalkozás, belevágni abba, hogy onnantól lefekszel bárkivel, akit a rendező akar?
– Igazából fel sem fogtam, az egész olyan regényesnek tűnt. Az első jelenetem egy normál szex volt és semmi negatívum nem ért. Nikky Blondékkal dolgoztam, és mindenki nagyon kedves volt.
– Hirtelen le kellett vetkőznöd idegen emberek előtt.
– Jó, persze szégyenlős voltam. Elsősorban azért, mert a testemmel nem voltam elégedett. Tini lányos szerepem volt, és nem voltam túlságosan domború. A többiek segítő készsége segített át a nehézségeken.
– Lánnyal is voltál?
– Volt három lány a jelenetben, de velük semmit nem kellett csinálnom.
– Élvezted szexuálisan?
– Amennyire el tudtam magam engedni, annyira biztos.
– Kinek merted elmondani?
– Akkor már nem volt meg a barátom, a barátnőmnek pedig valahányadik forgatás után elmeséltem. Eléggé ledöbbent, de sikerült túltennie magát rajta.
– Hány filmben szerepeltél eddig?
– Negyven- ötven biztosan van.
– Kikkel forgattál?
– Kovival háromszor- négyszer dolgoztam, aztán Égerházy Zsanettékkal, Német Zsolttal, külföldiek közül forgattunk a Private- nak, a Magma- nak, Woodman- nek, David Perry- vel is dolgoztam.
– Mikor jó egy forgatás?
– Ha tudom, hogy egy jó kis csapathoz megyek, ahol nincs idegeskedés, ha tudom, hogy a partnerem figyelmes lesz, és ha nem kell fölöslegesen időt vesztegetnem. Az borzasztó, ha reggel kilencre megyek valahova és este kilenckor mehetek csak haza, mert hétkor kerül csak sor rám.
– Nem mindegy, hiszen, a gázsidat kifizetik arra a napra?
– Szívesebben ülök otthon, minthogy egész nap a sminkemre vigyázzak.
– Milyen különleges élményed volt forgatáson?
– Egyszer én voltam a domina és egy fiút kellett “kínozni”. Megmondom őszintén tetszett, hogy nem én voltam kiszolgáltatott helyzetben. Szeretem az érdekesebb “komédia” részeket. Bár tudom, hogy a fiúk nagy része csak a kemény jeleneteket nézi, én élveztem, amikor beöltöztettek egyiptomi kosztümbe.
– Van olyan szereplő, akivel jó szeretkezni?
– Igen, aki nemcsak szerepként fogja fel a jelenetét, hanem jó szexet is akar csinálni. Nem szeretem, amikor valaki úgy játszik, mintha otthon lenne, és nem figyel a producer kéréseire. Nekem eddig legjobban David Perry jött be.
– Van, akivel el is lehet élvezni?
– Igen, David ilyen, aztán Tony Ribas. Ők értenek a nőkhöz.
– Elengeded magad, hagyod, hogy jó legyen?
– Mostanában, amióta párkapcsolatban élek, inkább a producerre figyelek, hogy a film szép legyen. Hiába tudom, hogy a párom elfogadja, engem leblokkol. Szerencsére rutinból tudom, hogyan kell eljátszani a szerepem, és élethű lesz a jelenet.
– Szexben miket vállaltál eddig?
– Elég szende kislány voltam, ahhoz képest rengeteget. Voltam két- három fiúval, szerepeltem tömeg jelenetekben, Csináltam anált és dipit is. Meg kell mondanom, hogy ez utóbbi könnyebb is, mint csak az anál, mert nem férnek ketten annyira közel hozzám, nem olyan mély a behatolás, és nem is tudnak annyira durvulni. Kevesebb fájdalommal jár.
– Van, amikor fáj?
– Ez két dologtól függ: a mérettől, és hogy fejben mennyire engedem el magam. Ha arra koncentrálok, hogy fájni fog, akkor az be is jön.
– Hogyan barátkozol meg egy nagy mérettel?
– Sokáig kell tágítani és síkosítani. Szerencsére rugalmas a szervezetem, ezért hamar visszaszűkülök… Az interjú folytatása, videók és pornóképek itt találhatók.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!