Lady Gaga kokainfüggő

lady_gagaLady Gaga (24) nem szarozik, kimondja amit gondol, még akkor is, ha problémája adódhat belőle. Legújabb, a Vanity Fairnek adott interjújában például azt vallotta be, hogy szereti a kokaint, és rendszeresen él is vele. Az őrült külsejével is hódító énekesnőnek, úgy tűnik, nem létezik az a helyzet, amire azt mondaná, kínos. Nem érdekli, mit mondanak mások, ha fehérneműben vagy esetleg részegen jelenik meg a nyilvánosság előtt, az sem érdekli, mit szólnak rajongói a legújabb nagy vallomásához. Pedig Stefani Germanottának, ahogy Lady Gagát eredetileg hívják, nem ártana néha hallgatnia a sajtósaira.
– Régen szinte pokoli félelmem volt a herointól, de más drogokkal semmi bajom. Nem fogok hazudni, igenis kokainozom egypárszor évente. Persze ez nem azt jelenti, hogy szeretném, ha a rajongóim utánoznának, de nem akarom elhallgatni sem – vallotta be a lapnak az énekesnő, aki azt is elárulta, hosszú éveken keresztül sokkal komolyabb problémái voltak a kábítószerekkel.
– Egy beszélgetés a nagymamámmal azonban felnyitotta a szemem – emlékezett vissza Gaga. Akkor talán ennek a nagy vallomásnak is az volt a célja, hogy visszatartsa a rajongókat attól, hogy a drogokhoz nyúljanak: ki tudja, Lady Gagával kapcsolatban szinte minden egyes lépés érthetetlen, és néha kifejezetten meggondolatlannak tűnik. Mint például az is, amit az interjú további részében közöl, az énekesnő ugyanis arról csacsogott, mennyire nem vonzza őt a szexualitás.
– Az az érzésem, hogy ha valakivel lefekszem, akkor a kreativitásom eltűnik a vaginámon keresztül – jelentette ki halál komolyan az amerikai énekesnő. Persze egy ilyen mondat után felmerül a kérdés, hogy vajon az az évi pár alkalom kokain egyike nem éppen az interjú készítése előtt volt-e aktuális.
Lady Gaga bulvár és szex: Egy orosz fizetett Lady Gagáért – Lady Gaga náci kurva és kielégületlen apáca egyszerre – Angelina Jolie és Lady GaGa szexeltek – Pornósztárok szerepelnek Lady Gaga új klipjében

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

One thought on “Lady Gaga kokainfüggő

Vélemény, hozzászólás?