Lilu lesz Ördög Nóri műsorvezető társa

Budapest – Csajokkal hódít jövőre az RTL Klub. Három férfi után ugyanis Ördög Nóri (30) párja a Csillag születik újabb szériájában nem más lesz, mint Lilu (35).
Az X-Faktor csinos műsorvezetője a legutóbbi élő show-ban jelentette be, hogy jövőre újabb tehetségek jelentkezését várják, és megint társat kap maga mellé. Ezután mindenki találgatni kezdett, hogy vajon Sebestyén Balázs, Stohl András vagy Nagy Sándor miatt kell majd megint eldobnia imádott magas sarkúit. Lapunk információi szerint a csatorna döntése alapján hazánkban egyedülállóként most nem férfi-nő páros fogja terelgetni a kiscsillagokat.
– Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen én ilyen jellegű műsort még sosem vezettem. Izgatottan várom már, ahogy a Nórival való közös munkát is. Azt hiszem, egyszerre lesz furcsa és izgalmas, hiszen bár nagyon jó a viszonyunk, még szöges ellentétei vagyunk egymásnak. Nóri egy ízig-vérig nőci, nekem pedig inkább fiusabb a humorom. De talán pont ettől az ellentéttől lesz kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Persze teljesen más lesz ez a viszony, mint egy férfi-nő párosnál. Igazi úttörők leszünk, úgyhogy nagy kihívás ez nekünk – nyilatkozta Lilu, aki három lehetséges férfijelöltet ütött ki a nyeregből. Ördög Nóri párja ugyanis a Csillag születik első két szériájában még a jelenleg börtönbüntetését töltő Stohl András volt, aki jövő márciusban szabadul, így akár ő is betölthette volna Lilu szerepét, ahogy Nóri 2010-es x-faktoros társa, Sebestyén Balázs, vagy a harmadik Csillag születik műsorvezetője, Nagy Sándor is.
– Ez egy igazi formabontó ötlet volt! Én ujjongtam az örömtől, hogy Liluval dolgozhatok majd, hiszen a Reggeliben is nagyon jól működtünk együtt. – kezdte Nóri, aki szerint a ValóVilág műsorvezetője csakis jó hatással lehet rá. – Az biztos, hogy nem körömlakkokról fogunk majd beszélgetni. Lilu egyébként is nagyon jó hatással van rám, így semmiképp sem egy tüllös, habos-babos műsort fognak látni a nézők.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?