Madonna szexbotrány

Madonna kiborult a róla megjelent botránykönyv miatt, amelyet testvére, Christopher Ciccone írt. A homoszexuális férfi irományából sokkoló részletek kerültek napvilágra, amelyekből többek között kiderül, hogy Madonna azt szerette volna a nászéjszakáján, ha nézheti, hogy férje, Guy Ritchie egy másik férfival szeretkezik. A negyvenhét esztendős Christopher Ciccone könyve hatalmast szólt Amerikában. Madonna testvére jó érzékkel ugyanis éppen akkor jelentette meg az irományt, amikor világhírű testvére amúgy is a lapok címoldalán szerepel magánéleti cirkuszaival.
Christopher Ciccone pénz és szexéhes nőnek mutatja be könyvében Madonnát. Ciccone szerint Madonna már a nászéjszakán vérig sértette Guy Ritchie-t.
“Madonnának rengeteg homoszexuális barátja van, maga élt leszbikus kapcsolatban egy Ingrid Casares nevű nővel. Előszeretettel vett részt orgiákon, élvezte, ha azt nézheti, ahogy két férfi szeretkezik. Guy Ritchie-vel való esküvője után felöntött a garatra, és az egész násznép előtt megkérdezte, hogy ki akar lefeküdni a férjével, hiszen őt izgatná, ha Guy nem vele, hanem egy férfival hálná el a nászéjszakát. Guy nagyon megdöbbent, hiszen ő gyűlöli a homoszexuálisokat, csúnyán összevesztek. Guy soha sem tudta kielégíteni Madonna igényeit “-olvasható Madonna fivérének könyvében. A férfi szerint az énekesnő mindig is céltudatosan szedte fel a férfiakat, mielőtt lánya megfogant, egy tucat apajelöltet kipróbált.
” Kubai, vagy latina-amerikai spermát akart. Mert szó szerint csak egy sperma kellett neki, hogy szép, fekete hajú, szemű lánya legyen. Ügynökével egy dossziét állított össze, a lehetséges apajelöltekkel. Köztük volt Dennis Rodman, John Enos, és az akkor még szinte ismeretlen Antonio Banderas is. Madonna mindegyikük után nyomoztatott, le is feküdt velük, de végül nem akart tőlük gyereket. Egyik-másiktól teherbe is esett, de elvetett a magzatot, mondván nem megfelelő a spermájuk. Lánya, Lourdes apját, Carlos Leont egy parkban látta meg. Azonnal tudta, hogy ő kell neki. Szó nélkül odament hozzá, és közölte: kell a spermád! Leon csóró edző volt, persze, hogy belement. Csillagászati összeget kapott, pedig csak egy egyszerű spermadonor volt. Szörnyen megalázta a férfit ”
Madonnának több száz férfival volt szexuális viszonya, és rendre ő kezdeményezett a férfiaknál. Testvére szerint az ifjabb John Kennedyt is ő szedte fel, mindössze azért, mert Marilyn Monroe örökébe akart lépni, aki az egykor a férfi apja, az elnök John Kennedy szeretője volt
” Kennedyvel csak azért feküdt le, hogy Marilyn Monroe-nak képzelhesse magát. Büszkén mesélte, hogy beöltözött Marilynnek, amikor szeretkeztek, és hogy eljátszatta Kennedyvel az elnököt. Madonna egyszerűen élvezi, ha sokkolhatja szexuális partnereit” Az énekesnő állítólag nagyon kiakadt testvére könyve miatt, és pert fontolgat. (Forrás: Borsonline)
Madonna botárnyos retró szexvideó – Madonna szőrös pinája – Madonna mélytorok szopás technikája

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

One thought on “Madonna szexbotrány

Vélemény, hozzászólás?