Magyar Attila kevés a vérmes Gregor Bernadettnek

Válságba jutott Gregor Bernadett (38) és Magyar Attila (45) kapcsolata – több, egymástól különálló informátorunk is megerősítette a hírt.
Hivatalosan még nem jelentették ki, hogy vége mindennek, sőt a színésznő tagadta a Blikknek, hogy szakítottak volna, ám ismerőseik szerint már csak leplezni próbálják csalódottságukat és kiábrándultságukat.
Pedig hatalmas szerelemként indult kettejük kapcsolata tavaly novemberben. Két családot is felrúgtak, Bernitől férje, Somogyi István költözött el, míg a bankos reklámból „Nyuszómuszóként” elhíresült színész a feleségét hagyta el kolléganőjéért. Támadások kereszttüzébe kerültek, ők azonban derekasan állták a rohamokat. Mindenhol a boldogságukat hirdették, hogy végre megtalálták a másikban az igazit, s már gyerekvállalásról beszéltek.
„Próbálgatjuk, ízlelgetjük a közös életet, ami nagyon jó. Álmos születése után világossá vált, hogy a babázás tesz igazán boldoggá. Nem tudok úgy elmenni egy babakocsis anyuka mellett, hogy ne irigykednék. Mindig arra vágytam, hogy olyan párt találjak, aki legalább annyira akarja a gyereket, mint én. Nem titok, hogy Attila pedig ilyen. A két fiam mellé pedig most már szeretnék egy kislányt” – nyilatkozta akkor a Blikknek a színésznő.
Mindez azonban már csak múlt időben érvényes. Annak idején Magyar Attila felesége, Mónika azt nyilatkozta, hogy szerinte csak múló szeszélyről van szó a férje és Berni között, bízik benne, hogy hamarosan visszatér hozzá Attila. Lehet, hogy neki volt igaza…
– Már nem úgy mennek a dolgok kettőjük között, mint korábban. Egyáltalán nem működik a kapcsolatuk, csak próbálják a látszatot fenntartani, hogy még együtt vannak. Aki valamelyiküket jobban ismeri, már tudja, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk – mondta Berni egyik, neve elhallgatását kérő kollégája.
A színésznő egy másik közeli ismerőse még jobban informált: ő már azt is tudja, hogy Gregor Bernadett férje, a sámánként tevékenykedő Somogyi István egyre többször bukkan fel a közös családi fészek környékén, próbálja „visszaszoktatni” magát.
– Az elmúlt időben férje ismét közelebb került Bernadetthez. Miután nem haraggal váltak el, ő megérti, hogy felesége továbbra is keresi a boldogságot, amit ha mégsem talál meg Attila oldalán, akkor ő boldogan hajlandó újrakezdeni kettejük kapcsolatát – árulta el Berni egyik közeli ismerőse. Forrás: Blikk
Cikkek a témában és Gregor Bernadett témák: Gregor Bernadett és Magyar Attila – Gregor Bernadett dominaként ütlegeli Nyuszómuszót – Gregor Bernadett trófeákat gyűjt – Gregor Bernadett újabb családot dúlt fel nemi szervével – Gregor Bernadett pucér képek – Gregor Bernadett meztelenül, szőrös pinával – Gregor Bernadett ledobta – Gregor Bernadett színpadon szexel

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?