Mariah Carey

Mariah Carey élete nemcsak hírnév és csillogás, mostanában durván elhízott, férje inkább bulizni akar menni, mint vele lenni, és képtelen gyereket szülni. Minden összejött egyszerre, vajon hol a kiút ebből? Mit tehet egy sztár, ha észreveszi, hogy nagyon-nagyon elkezd hízni? Hová fordulhat? Hová bújhat elő a kíváncsi fotósok hada elől? Mariah Carey élete nemcsak hírnév és csillogás, mostanában durván elhízott, férje inkább bulizni akar menni, mint vele lenni, és képtelen gyereket szülni. Minden összejött egyszerre, vajon hol a kiút ebből?
Ráadásul a rajongók is durván leszólták. Nincs irigylésre méltó helyzetben. Alaposan feladta a leckét az élet neki. Innét már csak felfelé vezethet az út, talán ez az egy a vigasza. Mariah Carey élete sosem volt túl vidám, annak ellenére, hogy gazdag és híres. Új férje, a 11 évvel fiatalabb színész-rapper, Nick Cannon képtelennek bizonyult arra, hogy boldoggá tegye.
Hiába akarta, hogy rendbe jöjjenek a dolgok, képtelen teherbe esni – Nick meg hallani sem akar az örökbefogadásról. Ezért Mariah depresszióba süllyedt és vagy húsz kilót hízott, amire pedig a rajongói akadtak ki. Nem megértéssel vették körül, inkább ütöttek rajta még egyet. Nem csoda, ha az evésben talált inkább örömet mostanában.
“- Menthetetlen, elveszett minden akaratereje, szinte folyamatosan eszik és nem hajlandó mozogni. Lassan az egészsége is rámehet erre ” – mondta Mariah barátja. Képtelen figyelmen kívül hagyni azokat a pletykákat is, hogy Cannon csak a pénzéért szereti, s ez nem építő gondolat egy kapcsolatban, innét nagyon nehéz már fordítani, ismét feléleszteni a szerelmet. Meglátjuk, neki sikerül-e? Először fogyni kellene, majd átgondolni ezt a kapcsolatot. Érdemes-e?

Mariah Carey Wikipédia

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?