Marylin Monroe biszex volt

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


Marylin Monroe nőkkel is szexelt! Eddig nem látott felvételek sorjáznak abban a dokumentum filmen, amely a szőke szexciklon, Marylin Monroe viszontagságos életéről szól. Mindjárt halála után hozzákezdtek a forgatáshoz, így a leghitelesebb szemtanúk beszélnek róla. A díva élete című produkciót a világ első öt legjobb dokumentumfilmje között emlegetik – most DVD-n nálunk is megjelent.
Hollywood csillaga, a „butácska szőke nő” skatulyába betuszkolt Marilyn Monroe kétségtelenül a XX. század egyik ikonja. Szerencsétlen sorsa volt, haláláig a boldogságot és élete értelmét kereste. Minden lépését követte a kamera, nem tudott hová menekülni előle. Vad tekintete és széles mosolya mindenkit lenyűgözött, s amikor csókokat is dobált rajongóinak, szinte izzott a levegő. Ám ha smink nélkül mutatkozott, látszott rajta a szomorúság, s hogy mennyire sebezhető a lelke.
Monroe 36 éves korában döntött úgy, hogy eltávozik e világról. Halála mindmáig foglalkoztatja a közvéleményt. Összeesküvés-elméletek sora keresi a választ a miértekre. Altatókkal és élénkítő szerekkel élt, függősége egy idő után veszélybe sodorta a filmforgatásokat is. Hiába vitték kórházba, nem volt képes búcsút inteni a narkotikumoknak. De hát hogyan is lehetett volna elviselni azt a hisztérikus népszerűséget, amiben része volt. Majdhogynem széttépték az emberek, a sajtó sem száll le róla soha. Ezt a nyomást nem tudta feldolgozni, különösen úgy, hogy nem sztár, hanem színésznő akart lenni. Ezzel szemben legtöbbször bugyuta szerepekben kellett szőke szexbombákat játszania.
A díva élete című dokumentumfilm Marylin Monroe igazi arcát mutatja meg. David L. Wolper producer és Terry Sanders rendező neve fémjelzi a produkciót. Rengeteg felvételük volt a sztárról, még a temetésén is forgattak. Monroe halála után felkutatták életének kulcsfiguráit, köztük édesanyját, nevelő szüleit, első tanítóját, első modellügynökét, első férjét, s azt a fényképészt, aki a híres aktfotó-sorozatot készítette róla. Megszólal ápolója is, aki a végezetes éjszakán mellette volt. Mindenki hiteles emlékező tehát, nem évtizedekkel később kerültek elő ilyen-olyan történetekkel. Amikor elkészült a film, mégsem akarták bemutatni Amerikában, mert addigra már számos hasonló emlékezés volt forgalomban. Aztán az ABC mégis műsorra tűzte és hatalmas sikert aratott vele. Mindmáig a világ első öt legjobb dokumentumfilmje között emlegetik.
A filmesek megtalálták Marylin édesanyját, aki eldobta magától törvénytelen gyermekét, s zűrzavaros érzelmi kapcsolat volt közöttük. Egy szanatóriumban élt gondozottként, zavart elméjével nem sok mindenre emlékezett a múltjából, híressé vált lánya is csak árnyék volt az agyában. Beszél a dokumentumfilmben a színésznő első férje is, aki 21 éves volt, amikor elvette a 16 éves Norma Jean Bakert (ez a filmcsillag eredeti neve!), de nem sokáig tartott a házasságuk. Visszaemlékezésében azt mondja: „Soha nem ismertem Marylin Monroe-t, én Norma Jean Bakert ismertem. Ez pedig két különböző személy. Norma Jean Baker a feleségem volt, Marylin Monroe meg egy filmcsillag, akivel később egyszer sem beszéltem.”
A szép arcú, gyöbyörű testű lány modellként kezdte. Megtanították mosolyogni, mozogni. Hamar sikeres lett, beindult a sztárcsináló gépezet körülötte. Meg kellett változtatnia a nevét: vonakodva bár, de megtette. Sötét hajából szőkét varázsoltak, s első műtétjére is sor került: megemelték a hajvonalát. Aztán az orrát, az állát is kisebbre szabták. Kebleihez nem kellett nyúlni, azok úgy voltak tökéletesek, ahogyan a természet megteremtette. Marylin belement egy aktfotózásba is. A legendás naptárfotó 8 millió másolatban kelt el a világon.
Miközben a színésznő csillaga egyre fényesebben ragyogott, a magánélete nem volt a legszerencsésebb. Hozzáment a híres baseballjátékoshoz, Joe DiMaggióhoz, s annak dacára, hogy esküvőjük nemzetközi eseménnyé vált, a házasság kilenc hónap után tönkrement. Monroe később New Yorkban megismerkedett Arthur Millerrel, a világhírű drámaíróval. Egymásba szerettek és az életüket is összekötötték. Bagoly és Cicamica – így emlegették őket, arra utalva, hogy személyiségük két külön világot képviselt.
Marylin Monroe magánélete meglehetősen zűrösen zajlott. Visszaemlékezők szerint nem csak a férfiakat szerette, de voltak leszbikus vonzódásai is. Előfordult, hogy énektanárával és egy nővel aludt egy ágyban. Második férje időnként gyanút fogott, egyszer le akarta buktatni asszonyát. Barátaival rajtacsaptak egy motelban, csakhogy téves nyomon indultak el, s egy középkorú nőre törték rá az ajtót. S ahogyan az újságok is megírták: ez idő tájt Marylin egy másik helyen nem férfival volt, hanem egy nővel. Ám ennek is megvan a magyarázata. Egész életében vadásztak rá a férfiak, gyűlölte a kiszolgáltatottságot, ezért a nőknél vigasztalódott. A dokumentumfilm rendezője szerint: „Nem volt leszbikus, de kedvelte a nőket, megbízott bennük.”

A világ legismertebb asszonya 36 évesen halt meg. Máig rémtörténetek, összeesküvés-elméletek keringenek Marylin Monroe haláláról: megölte a maffia, vér tapad a Kennedyek kezéhez. Ezzel szemben biztosra vehető, hogy öngyilkosság történt. A díva élete című filmben megszólal Eunice Murray, a színésznő pszichiátere, ápolója és gondozója. Azon a végzetes éjjelen ő is a hollywood-i házban tartózkodott. Marylin titiokban beszedett 25 Nembutal altatót. Éjjel kettőkor még égett a villany a szobájában, az ajtó alatt behúzott telefonzsinór arra utalt, hogy telefonál. Felhívott valakit, akitől azt kérte, mentse meg az életét. Érkezett is egy hívás az ápolóhoz, hogy minden rendben van-e Marylin körül. Semmilyen veszélyre utaló jelet nem tapasztalt, noha ezt nem ellenőrizte, azt várta, hogy mikor térhet már nyugovóra. Miután hajnalI kettőkor még mindig világosság szűrődött ki a hálószobából, a gondozó bekopogtatott. Az ajtó zárva volt, s mivel nem jött válasz, be kellett törni. Marylin Monroe halálát 3 óra 35 perckor állapította meg az orvos. Az okát öngyilkosságban jelölte meg.
Az újságoknak izgalmasabb sztori kellett. Gyilkos nem járhatott a házban, hiszen végig ott ült az ápoló, csak észrevette volna… A forgatócsoportnak elmesélte, mi történt azon az éjjelen. Ő fedezte fel a pirulákat, ő hívta az orvost. Senki nem kételkedett abban, hogy öngyilkosság történt.
A dokumentumfilm alkotóinak eszébe jutott, hogy keresnek valamilyen tárgyi emléket, melyhez Marylin nagyon ragaszkodott. Életének szemtanúi meséltek egy fehér zongoráról, amit még az édesanyjától kapott és görcsösen ragaszkodott hozzá, mert a gyerekkorára emlékeztette. A zongora ott állt hollywood-i lakásában is, de aztán nyoma veszett. A filmesek kitartó kutatómunka révén egy New Jersey-i raktárban bukkantak a nyomára.
A díva élete című produkcióból sok új részletet megismerhetünk Marylin Monroe életéből. Egy izgalmas színészi pálya, illetve egy boldogtalan ember sorsa elevenedik meg előttünk. Szépséges szőke baba volt, akivel mindenki kedvére játszadozhatott. A tanulság pedig: „Olykor a babák is meghalnak.” Azt is tudni kell, hogy Monroe halála után még nem volt ikon. Majd ahogyan teltek az évek, egyre legendásabbá vált az alakja. S hogy ma is sokan emlékeznek rá, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy urnájánál mindig van friss virág. Monore immár örök.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

One thought on “Marylin Monroe biszex volt

Vélemény, hozzászólás?