Maya Gold az Erotika Expón

maya_goldKét erotika kiállítás is volt a hónapban. Maya Gold büszke volt rá, hogy több ezren voltak kíváncsiak az Erotika Expo-ra. Hamarosan bezárja kapuit a Hungexpo F pavilonjában megrendezésre került Budapesti Erotika Expo és Vásár, amelyre idén több ezer ember látogatott ki. Az érdeklődőket gyönyörű lányok, színvonalas műsorok, rengeteg kiállító és rengeteg forró kaland várta. A szervezők a nagy sikerre való tekintettel megígérték: jövőre is együtt erotikázhatunk! – Most először állhattam a színpadon műsorvezetőként. Nagyon élveztem a feladatot, főleg, hogy ennyi ember előtt mutathattam meg, hogy mit tudok. A közönség nagyon játékos volt, és a fellépők is oldott hangulatban mutatták be műsoraikat – mondta el Maya Gold, az Erotika Expo háziasszonya.
A rendezvény három napja alatt neves magyar és külföldi sztárok adták egymásnak a kilincset, míg három színpadon folyamatos programok várták a fülledt erotika kedvelőit. A programokra több ezer ember volt kíváncsi, akik elégedetten távoztak a hazai erotika húszéves jubileuma alkalmából megrendezésre került rendezvényről.
– Köszönjük, hogy mindenki hozott magával még egy embert – teszi hozzá Maya Gold. A nagy sikerre való tekintettel a szervezők ígéretet tettek arra, hogy az erotika kedvelőinek jövőre is elhozzák kedvenc rendezvényüket, az Erotika Expo-t!
Maya Gold, a híres pornószínésznő 1981. augusztus 11-én született. Becenevét gyermekkorában kapta még, hiszen mindenki Mayának szólította. A Gold pedig nem más, mint családnevének angol fordítása. Első igazi pornófilmben játszott szerepe pont egy leszbikus karakter volt, ugyanis egy hölggyel kellett szeretkeznie. Régi nagy álma, hogy énekesnőként is megmutathassa magát, illetve tehetségét. Az egyik kedvenc általa készített filmje a Bujaság kertje.
Maya Gold néger fasszal – Maya Gold, Michelle Wild és Sandra Iron videó – Maya Gold anal – Maya Gold pornó videó

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?