Maya Gold, Aranyosi Mariann

Van annak valami diszkrét bája, mikor egy pornószínésznő és egy ex valóságshow szereplő egymásnak esik a bulvárlapok hasábjain.
Tegnap Majka férfiassága volt a tét. Maya Gold komoly kritikát fogalmazott meg, de egy volt barátnő – Fresh Andi – azonnal a rapper segítségére sietett. Hát lássuk, mi is történt….
Maya Gold néhány év forgatás után könyvírásra adta fejét. Témáját tekintve az önéletrajzi olvasmány gyakran kering a szex körül – nem túl meglepő módon -, és egyik részében leszögezi: Majka rossz szerető. A Blikk a kötet részleteit firtató kérdésekre reagálva kifejtette: nem érti, hogy a tinilányok miért bálványozzák az ózdi rappert, hiszen jómaga nem volt elragadtatva férfiúi teljesítményétől.
Maya Goldnak a 2002-es Való Világ-beli szereplésekor volt alkalma a nagyszájú rapper paplanja alatt közelebbről is szemügyre venni Majoros Péter férfiasságát, amitől – mint most kiderült – nem volt elájulva. “Nagyokat sóhajtozott alattam, miközben szinte teljesen meztelenül lovagló ülésben nehezedtem rá. A vágya percről percre erősödött, én pedig egy pillanatra félretettem minden ellenszenvemet, és megszántam őt. Nem szépítem a dolgokat. A paplan alatt kielégítettem őt szájjal, miközben ő halkan nyögdécselt a kéjtől. Nem értem, hogy mire ilyen büszke és nagypofájú. Szinte hozzá sem értem, mire ő elélvezett. Nem irigylem a szeretőit”- emlékszik vissza a könyvben a pornószínésznő.
Természetesen Majka nem hagyta annyiban a dolgot. És egy másik bulvárlapban nevetve üzente meg kérkedő válaszát: Lefeküdnék vele, hogy valóban megtudja, milyen szerető vagyok, de nem állok be a minimum 15 ezres tömegbe, aki már túl van Mayán”. Nem sokkal később színre lépett Fresh Andi, aki a volt barátja védelmére kelt, szerinte inkább Maya Golddal van probléma.
“Nem azokat a lányokat kell sajnálni, akik Majka barátnői, hanem Maya Goldot- Én legalábbis nagyon sajnálom, hogy ilyen eszközökhöz kell folyamodnia a reklám miatt, hogy mások intim szférájába belemásszon” – fogalmazott Andi.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

2 thoughts on “Maya Gold, Aranyosi Mariann

Vélemény, hozzászólás?