Meztelenül fotóztatta magát egy nő a belvárosban

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


Szinte nem telik el hét újabb közterületi szexvideós botrány nélkül. Most is előkerült egy felvétel, amelyen egy fiatal lány pózol anyaszült meztelenül egy fotósnak Budapest turisták által kedvelt közterületein, a Váci utcában, a Duna-korzón és a budai várnegyedben a Mátyás-templom előtt. Az ismeretlen modell nem szívbajos, pucéran, szemérmetlenül fotóztatja magát, annak ellenére, hogy mindenhonnan kíváncsi vagy épp megrökönyödött szemek pislognak rá. A jelenlévők többségének azonban a videó tanúsága szerint tetszik a látvány, biztatják a lányt, és lelkesen tapsolnak, ujjonganak, amikor a hölgy terpeszt, guggol vagy épp felugrik.
– Még egy ilyen rendkívül csinos hölgynek sem szabad ilyet csinálnia közterületen! – rökönyödött meg a videót látva Illés István, a belvárosi közterület-felügyelet vezetője. Illés szerint a felvétel tavaly nyáron készülhetett, mert akkor még nem működtek térfigyelő kamerák ezeken a helyszíneken. Idén már nem tudná megismételni az erotikus fotózást a stáb anélkül, hogy el ne kapnák őket.

Duna-korzó. A megálló előtt egy percig elmélázott a szőkeség a villamoson utazók nagy örömére.
Mátyás-templom. A buszmegállóban megállva formás hátsóját mutogatta a kamerának a gátlástalan fotómodell. – Ilyen fotózásra semmilyen körülmények között nem adható ki engedély, mert ez a tevékenység közszemérem sértés és szabálysértés – közölte Blázsovics Lívia, a budavári önkormányzat sajtóreferense, miután megtekintette a Mátyás-templom előtt meztelenkedő lány videóját.  A szőke hölgy esete nem az első, amint arról korábban beszámoltunk a Budapest a pornó fővárosa című cikkünkben. Több forgatócsoport készített illegális szexfilmet, amelyben a szereplők a főváros nevezetességeinél létesítenek kamerák előtt szexuális aktust. Fényes nappal forgattak szado-mazo pornót a Hősök terénél és az Andrássy úton. Orális szex zajlott a Gellérthegyen és a Boráros térnél.

Meglepő, de maga a magyar pornókirály, Kovi is kiakadt ezeken a felvételeken. – Ez a műfaj nem való az utcára! – mondta. Demszky Gábor főpolgármester pedig veszélyesnek titulálta az ilyen forgatásokat, mert szerinte eltereli a közlekedők figyelmét.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

0 thoughts on “Meztelenül fotóztatta magát egy nő a belvárosban

Vélemény, hozzászólás?