Miért félnek a nők?

Kedves olvasók!
2010.11.27-et írunk, és én csak ma találtam rá erre a blogra. Jó pár történetet, hozzászólást elolvastam a mai nap folyamán! Volt amikor jókat nevettem, és volt amikor sajnos én is csak sajnálni tudtam, amikor olyat olvastam, ami a masszőrökre nézve negatív, vagy szánalmas!
Jó magam is masszőr vagyok, és az egyik legnehezebb formájában, mert itthon!
Sokaknak ez a mai világban némi kételkedést, félelmet okoz első hallásra! Az okokat mindenki tudja! Az itt is olvasható és sok fele terjengő sztoriknak köszönhetően a nők félve és szkeptikusan gondolnak egy lakáson történő masszázsra!
Biztos szexet akar a pasi, lehet nem is masszőr, csak így csajozik, stb.stb.
Több részhez tudnék hozzászólni, de inkább megírom a magamét!
Hozzám is relaxálni jönnek a vendégek, és ezt teljesen figyelembe is veszem, és tiszteletben is tartom! Több masszőr hozzászólásával is egyetértek, amikor arról van szó, hogy a vendég ellazulása attól is függ nagy mértékben, hogy a masszőr hogy kezeli a vendégét!
Nálam is érezhető új vendégeknél, és még utána is, aki szemérmesebb, ha kicsit zavarban van, hiszen csak egy fiatal pasi (32) előtt kell fehér neműben vagy fürdőruhában feküdnie!
Ilyenkor még fontosabb, hogy csak olyan történjen, amiért eljött hozzám!
Én is letakarom a vendéget, és csak azt a testrészt takarom ki, amin éppen dolgozom! Ez is megnyugtatja őket, és így már amiatt sem kell aggódniuk, hogy esetleg látom az általuk esetleg nem tetsző feneküket, combjukat, stb. Sok nőt ugye ez is feszültséggel tölt el, hogy vajon a masszőr mit gondolhat róla!?
Miután csak azzal foglalkozom, hogy ő ellazuljon, amiben segít a kellemes zene, halvány fény, semmi több, illetve másra utaló mozdulat vagy beszólás, a vendég megnyugszik, sikerül ellazulnia és a masszázs is sokkal hatékonyabb lesz, így ő is elégedetten távozik!
Amikor befejeződik a masszázs, mivel egy teljesen csak ennek szentelt szobában történik a masszázs, így magára tudom hagyni teljesen, és amikor úgy gondolja, pár percnyi pihenés után a vendég dönti el, hogy mikor kel fel az ágyról!
Az az 1-1,5-2 óra, masszázs fajtától függően teljesen a vendégemről szól!
Ha úgy jön vissza hozzám, hogy azt a napot várja a héten, amikor a masszázsa van, nekem az a legnagyobb öröm! Szeretem az elégedett vendégeket!
Sajnos a fürdőkben vagy máshol, nem is akarok kiemelni helyeket vagy személyeket, sok esetben vagy a vendég vagy a masszőr miatt a masszázs elveszti azt a jellegét, és ennek köszönhetően a célját, hatását is, amire alapból szolgálna!
Azok miatt, akik képtelenek uralkodni magukon, vagy már közömbösen végzik a munkájukat, terjed a rossz híre a masszázsnak!
Viszont vannak még sokan, akik valóban vendégközpontúak, és lelkiismeretesen végzik a munkájukat!
Mivel nagyon sok masszőr van itt Bp-en, és csak itt a XIII.kerületben is, pont emiatt gondolom azt, ha az ember odafigyel a munkájára, akkor kiemelkedhet a nagy átlagból!
Nem tudom megjelenik-e a mail-em vagy sem, de ha igen, remélem lesznek olyanok, akik ezt olvasva kicsit talán megnyugszanak és nem fognak annyira félni akár a masszőröktől, akár a lakásra való masszázsra bejelentkezéstől!  Ákos

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?