Mit ne tegyen a pasi az ágyban!

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


Vonzó szem, izmos test, formás és klassz méret – miért ne lenne jó vele az ágyban? Pedig a külső és a szerelem korántsem garancia a tökéletes szexuális élményre, a beteljesülésre, az orbitális orgazmusra. Mert a pasi is hibázhat. Sokszor. És talán nem is veszi észre… A férfiaknak tudni kell, mitől jó a szex, mivel és hogyan szerezhetnek örömet a kedvesüknek. A kielégítő szexuális csatározás nem pusztán a méretektől és a technikai tudástól függ – ahhoz, hogy a férfi remek szerető lehessen, nem árt, ha tisztában van néhány markáns hibával, amit, ha elkövet, nemcsak a vágyat öli meg, hanem hosszú távon a szerelmet is. Ami tilos a férfiaknak az ágyban:
Izzadtan soha! Ne akarj akkor szeretkezni, ha megizzadtál – munkából vagy futásból hazaérve! Tévhit, hogy a nők szeretik az erőteljes savanykás férfi szagot. Ugyan ilyen zavaró, ha fokhagymás lehelettel közelítesz partneredhez.
Ittasan ne vidd ágyba! Az ital oldja a gátlásokat, mégis… sokszor pont az ellenkező hatást érheted el vele. Azt leszámítva, hogy korántsem felüdítő élmény egy kocsmaszagú szájat csókolni, még merevedési zavart is okozhat. Ha túl sokat iszol, péniszed megmakacsolja magát, és bárhogy is szeretnéd, nem áll fel, vagy ha igen, túl puhány lesz egy igazi csatához. És ha még sikerül is, kedvesed számára az ilyen szex nem élvezet, hanem kínos kötelesség lesz… A cikk folytatása itt.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?