Modellkedtek az úszólányok

Végre kétrészes fürdőruhában is megcsodálhattuk a magyar úszólányokat. A májusi, hazai Európa-bajnokságra és a londoni olimpiára készülő keret tagjai a kemény edzések mellett nem mindennapi módon kapcsolódhattak ki. Jakabos Zsuzsanna (23), Mutina Ágnes (22), Verrasztó Evelyn (22) és Dara Eszter (21) divatbemutatón járt, de nem nézőként, hanem modellként. Ők prezentálták Léber Barbara divattervező vadonatúj fürdőruha-kollekciójának egy-egy darabját.
Noha kifutón még nem jártak, a közeg nem volt ismeretlen számukra. A szervezők ez alkalomból vízzel árasztották el a helyszínt, így a lányoknak nem kellett elszakadniuk legfontosabb elemüktől.
– Én sosem modellkedtem még, izgatott is voltam picit, de ezt leszámítva mindannyian nagyon jól éreztük magunkat – fogalmazott Mutina, akinek egy fekete ruhadarab jutott.
A kvartett tagjait a versenyeken általában egyrészes dresszben láthatjuk, de nyaralóhelyeken ők is inkább a kétrészesre szavaznak. A négy Európa-bajnok lány közül a sötétkék bikinit viselő Jakabos Zsuzsanna volt leginkább barátságban a kamerákkal. Nem először készült róla fotósorozat, rendszerint fürdőruhában pózol, de számára mindez kikapcsolódás. Egy ideig inkább még úszik, mint modellkedik.
– Izgalmas volt ez az este, a sminkeléstől kezdve a bemutatóig sok élmény ért minket – fogalmazott Jakabos, akit többször is a nemzetközi versenyek legszebb sportolójának választottak. – Nem zavar, ha ilyen környezetben fotóznak, de egyelőre nem hiszem, hogy visszatérő vendég leszek a kifutón. Pláne idén, amikor két nagyon fontos verseny vár ránk, itthon és az olimpián is – írja a Blikk.
További szexis sportoló lányok: A szegedi kézislányok szexi bikiniben pózolnak – Feltűnő bikini és még feltűnőbb popsik – Csokorba szedtük szépséges sportolónőinket – Télisport meztelenül playboy lányokkal – Kovács Ági, aranyérmes olimpiai bajnok úszónőnk – További sport témák

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!