Moziszex: Gryllus Dorkát megdugják egy párszor, Látogatás

Gryllus_Dorka_megdugva_parszorGryllus Dorka sikertelenül próbálta bevenni a mozikat új filmjével. A Németországban élő magyar színésznő a Látogatással alig pár száz nézőt vonzott, de Dorka mégsem keseredett el. Nagy várakozással indult a mozik meghódítására a Gryllus Dorka főszereplésével készült Látogatás című film. A színésznő az osztrák– magyar koprodukcióban készült pszichothrillerért sokat vállalt, hajlandó volt ledobni fehérneműit, és számos erotikus jelenetben szerepel. Úgy tűnik azonban, hogy a film ezzel együtt sem elég vonzó a nézők számára: az első héten megdöbbentően kevesen, mindössze háromszázharminckilencen vettek jegyet a hatvankét vetítésre, azaz egy-egy előadáson átlagosan öt és fél néző ült.
– Azok az ismerőseim, akik látták a filmet, elégedetten beszéltek róla, tetszett nekik. Talán a nagyon nagy meleg vagy a labdarúgó-világbajnokság lehet az oka, hogy csak ennyien nézték meg a Látogatást, jóval kevesebben, mint reméltük – árulta el a színésznő, akit azonban nem keserítenek el a lehangoló adatok.
– Ausztriában és Svájcban is elkezdték már vetíteni, reméljük, sikerrel. Ráadásul meghívtak minket az egyik legrangosabbnak számító moszkvai filmfesztiválra, ahol versenyben vagyunk a Szent György-díjért, utána pedig a Karlovy Vary-i fesztiválra utazunk. Talán, ha mindkét seregszemlén jól szerepelünk, többen lesznek kíváncsiak a filmre Magyarországon is – tette hozzá Gryllus, aki a nyáron Németországban forgat egy krimit, majd ősszel Mátyássy Áron rendezésében a Weekend című alkotás főszerepében áll kamera elé.
Tartalom: Szonja boldog és őszintén szerelmes. Thomas oldalán megtalálta az ő kis édenkertjüket egy eldugott vidéken, közvetlenül a Fertő-tó partján. Húsvét hétvégéjén Thomas bécsi barátai, Heinrich és Éva llátogatására készülnek. Az idilli környezetben tervezett hétvégét azonban a környéken eltűnt gyerekekről érkező rémhírek árnyékolják be. A feszült hangulatban a külsőség nem tartható fenn többé, igazán egyikük sem látszik megfelelni annak a képnek, melyet a hétvége kezdetén mutatott magáról. Éva és Heinrich folyamatosan olyan kijelentéseket tesz, mely megingatja Szonja Thomasról kialakított személyes képét. Mi igaz, és mi hamis? A határok egyre inkább elmosódnak. Weboldal: Latogatasfilm.hu

Kritika: Pejó Róbert a Dallas Pashamende óta német tévéfilmeket rendezett, és ez látszik is a Látogatás-on: a gyerekgyilkossággal megspékelt Fertő tavi húsvét hétvégét profin vezényeli le, de a négy főhős közt fel-felparázsló feszültség és a kicsiny holttestek után kutató helikopter zaja koránt sem spannol fel minket, mindez csak finoman, a háttérben duruzsol, nehogy megzavarja a vasárnap délutáni sziesztánkat.
Thomas (Merab Ninidze) és Sonja (Gryllus Dorka) tó fölé épült, csodás lakába vendégségbe érkezik Thomas két régi barátja, Heinrich (Andreas Lust) és Éva (Ursina Lardi). Érdekes módon mind a négyen tökéletes magyarsággal beszélnek (csak a szájuk tátog máshogy), pedig hát tudjuk, hogy csak Sonja lehet közülük magyar. Pár perccel később meg azon csodálkozunk el, hogy Thomas még alig vezette körbe a pofás házban régi barátait, Éva máris szenvedélytől tüzelve csavarodik a testére. Ezt Sonja is furcsállja egy picit, de aztán felülemelkedik az ügyön – ahogy később más, ennél lényegesen nyugtalanítóbb dolgokon is. Mind a négy színész teszi a dolgát becsülettel, de kicsit lapos ez a látogatás. Hiába derülnek ki régi titokfélék, hiába kerül elő piros gumicsizma és gyerekgyilkolós snuff videó, mindez takaréklángon bugyborékol csak, ami egy thrillerhez bizony kevés. Azért unatkozni éppenséggel nem unatkozunk, mert irigykedve elnézegetjük a menő kérót, akit pedig ez nem köt le, az megpróbálhatja fejben számolni, hogy Gryllus Dorka hányszor öltözik át a hétvége során. Egy rövid jelenet erejéig éreztem némi izgalmat: amikor Sonja és Éva éjszaka a nádasban futnak egy kört, bár itt meg zavart Pohárnok Gergely elszabadult kamerája. A Látogatás-t nyugodtan meg lehet nézni, ha az embernek éppen van fölösleges másfél órája, de bőven ráér majd akkor, amikor a tévében adják.
[Videók] Szex a moziban Gryllus Dorka Nyugalom – Gryllus Dorka és Parti Nóra szexelnek Zuhanórepülés

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?