Moziszex: Kerekes Vica – Időjós a pácban (2008)

A felvidéki Kerekes Éva, aki Magyarországon Vicaként ismert (mert már van egy ilyen nevű színésznő) már nem egyszer bizonyította a filmekben, a legerotikusabb fiatal színésznők közé tartozik a tájainkon. A mellei gyönyörűek, bár egyes kommentelők szerint a gravitáció húzza le őket. Szerintem nincs azokkal semmi, baj, s az Időjós a pácban (Nestyda) című film két jelenete is eme állításomat tanúsítja. A cseh filmben egyébként Jiří Macháčekkel látható közös jelenetekben.
Az idén 30 éves színésznő a szerepet a Szlovákiában ugyancsak népszerű Táňa Pauhofová előtt szerezte meg. Az ismert cseh rendező Jan Hřebejk jól döntött, hiszen így jóval teltebb melleket csodálhatunk a két jelenetben, sőt még magyar szavakat is hallhatunk! Kerekes Vicának pedig biztosan nem ez az utolsó szereplése a blogunkban!

Oskar televíziós meteorológus. Úgy gondolja magáról, hogy sikeres ember: szerető férj, figyelmes családapa és vonzó tévés személyiség. A valóság azonban kicsit másként fest. A középkorú férfiak többségéhez hasonlóan számára is egyre nagyobb problémát okoz, hogy megbarátkozzon az öregedés gondolatával és a házassága körül sincs minden rendben. Amikor egy flört kapcsán manipulálni kezdi az időjárásjelentést, elveszíti a munkáját és az asszonyát. A gondtalan agglegény életmód, amely különböző korú szeretőkkel kapcsolódik össze, azonban nem éppen idillikus számára.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?