Orosz milliomos bika teperi le Keleti Györgyit

Világgá kiáltotta boldogságát Keleti Györgyi, miután rátalált végre párjára. A Bors megtudta, hogy egy jóképű, orosz származású milliomos a választottja, aki után megfordulnak a nők.
Úgy tűnik, belemerült a szerelembe Keleti Györgyi, aki eddig kézzel-lábbal hadakozott az ellen, hogy magánéletéről meséljen, most azonban rajongóinak létrehozott Facebook-oldalán osztja meg mindenkivel örömét: végre rátalált párjára.
– Régen voltam ilyen boldog! – kürtölte világgá Györgyi, aki apró részletekkel is szolgál párkapcsolatáról. Például hogy diétás italokat fogyaszt, hogy fogyjon, mert jobban akarja érezni magát, és ahogy fogalmazott, „a kedvesemnek is jobban tetszem vékonyan”. Az általa feltett fotók is bizonyítják, hogy Keleti Györgyit elragadta a szerelem. Az egyiken csak egy férfi- és női láb látszik, talán egy motorcsónakban, egy dunai hétvége alkalmával, ám egy másik fényképen meg is mutatja a párját. A felvételen egy kigyúrt testű férfi védően öleli Györgyit, aki boldogan, támaszt keresve simul hozzá.
A Bors megtudta, hogy kicsoda Györgyi választottja: egy orosz származású, gazdag családból származó milliomos üzletember, aki akcentussal ugyan, de tökéletesen beszél magyarul. Egy gyönyörű Lamborghiniben is látták már őket, a volánnál a feltűnően jóképű és jó kiállású férfi ült, aki után megfordulnak a nők. Kapcsolatuk már hónapok óta tarthat, de talán csak mostanában mélyülhetett el, hiszen Györgyi csak hetekkel ezelőtt kezdett arra célozgatni, hogy már nincs egyedül. Erre utalnak kinyilatkoztatásai is, amelyek mély érzelmekről tanúskodnak: „Bárhol is jársz, melletted vagyok. Vigyázok rád, mint az őrzőangyalod. Egyedül nem hagylak sosem, ígérd meg ezt Te is nekem.
Veled mindig boldog leszek, Érted mindent kockára teszek” – fejezte ki érzelmeit egy szerelmes verssel az utolsó nyilvános Facebook- bejegyzésében. Györgyit is meg akartuk szólaltatni, el is értük, de nem akart nyilatkozni. Forrás: Borsonline.hu

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?