Pamela Anderson Malibun kényeztette Labancz Lillát

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


pamela_labanczPamela Anderson nagyon szexi nő, egyáltalán nem látszik rajta a kora – lelkendezett Labancz Lilla. A Baywatch-sztárral malibui otthonában találkozott az Álom.net üdvöskéje. Augusztusban ugyanis együtt forgatják Magyarországon a Boszorkányok című mozit. Labancz Lillánál kevés irigylésre méltóbb ember él ma Magyarországon. S ráadásul kevés olyan színész, aki elmondhatja magáról: Pamela Anderson az otthonában fogadta. –  Folytatás az eredeti oldalon

Pamela Denise Anderson Lee 1967. júlus 1-én, Ladysmith-ben, British Columbia-ban született. Már rivaldafénybe született, ugyanis ő volt az első bébi, aki Kanada századik születésnapján született. Születéséről cikkeztek a helyi lapok és a szülei, Barry és Carol pénzjutalmat is kaptak a kis Pamela születéséért. Mégy egy eset is reflektorfénybe helyezte Pamelát. Egy mesemondó est alkalmával üldögélt a könyvtárban, amikor egy fényképész kiszúrta őt 100 másik gyerek közül és lefotózta. A fotó akkora érdeklődést váltott ki, hogy kihelyezték British Columbia összes könyvtárában.
Meghökkentő módon, Lee serdülőkorában ugyanolyan volt, mint bármely átlagos tinédzser. Szeretett kosarazni és szaxofonozni. A középiskolában “Rubber Band” volt a beceneve, hajlékonysága és sportos alkata miatt. Az érettségi emlékkönyvbe 1985-ben azt írta, hogy “kaliforniai bombázó” szeretne lenni.
A harmadik dolog, ami Lee-t az áttöréshez vezette a következő eset volt. Amikor egy profi focimeccsen szurkolt Vancouverben 1989-ben, megmutatták a kivetítővásznon egy Labatt sört reklámozó polóban, és a tömeg bevadult. Akkora hatást gyakorolt a tömegre, hogy a Labatt leszerződtette reklámhölgynek. Ő lett a cég “Blue Zone” lánya, s a szédítő külseje Kanada szerte megjelent a Labatt poszterein bárok és éttermek falán. A reklámkampány népszerűségének köszönhetően, Lee szerepelhetett a Playboy címlapján (ezután ő lett a Playboy magazin címlapján legtöbbet szereplő nő). A Hef’s magazinban való megjelenése indította el karrierjét, s hamarosan számos tv-sorozatban szerepelt. Kis szerepet kapott a Married…With Children-ban, és Lisa szerepét játszotta a the Tool Time Girl on Home Improvement-ben. Ez utóbbinak köszönhetően válhatott vörös úszódresszes CJ Parker életmentővé a Baywatch sorozatban. David Hasselhoff tudta, hogy a nő kitűnő választás lesz a szerepre, mint ahogy azt is, hogy Angie Harmon tökéletesen megfelel a Baywatch Nights szerepeire. Lee és az általa megformált karakterek hittek az “Új gondolkodásmódban”, amelyet Lee a skandináv nagyapjától örökölt. Mialatt a sorozatban Lee a strandon futkosott, kisebb filmszerepeket is kapott az alábbi filmekben: The Taking of Beverly Hills, Snapdragon, Raw Justice, és a The Evolution of Mr. E. Játszott a Mike Hammer c. sorozatban is.
1996-ban Lee megkapta élete első főszerepét a Barb Wire c. filmben, annak ellenére, hogy a menedzsere azt tanácsolta, hogy utasítsa vissza. Megszívlelhette volna a tanácsot, mivel a film nem volt egy kasszasiker. A legnagyobb publicitást kapott esemény Lee életében négy napi együttjárás utáni hirtelen “meglepetés”-esküvője volt a Motley Crue dobosával, Tommy Lee-vel. Bár Pamela az elején nagyon tartózkodó volt, Tommy követte őt Cancunig, ahol sikerült meghódítania a színésznő szívét és gyorsan össze is házasodtak a strandon. A menyasszony vékony bikinit, a férjjelölt úszónadrágot viselt, s a pár mindkét tagja tetoválást készített a másik nevével, ahelyett hogy jegygyűrűt cseréltek volna az oltár előtt.
Ettől a naptól fogva a Lee – házaspár harcos és problémás házassága a pletykapalapok fő témája volt. Pamela Lee legelterjedetbb és népszerűbb felvétele az volt, amelyen Tommy Lee-vel éppen szexuális aktust folytatnak. A házikészítésű videót 1995-ben lopták el otthonukból, és az interneten keresztül tették nyilvánossá. 1997-ben egy évvel első gyermekük, Brandon születése után, Pamela Lee válóperes keresetet adott be. De nem sokkal ezután megint összejöttek és egy évvel később megszületett második fiúk, Dylan. A szőke bombázó volt a főszereplője a sikeres V.I.P., Több, mint testőr c. sorozatnak 1998 óta, s amikor éppen nem filmezik, akkor az állatok jogainak buzgó védelmezője. Pamela Lee másodszori válása közepén tart és két fia elhelyezéséért küzd. Nemrég együttlátták Marcus Shenkenberg, férfimodellel.
[Babes]

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

One thought on “Pamela Anderson Malibun kényeztette Labancz Lillát

Vélemény, hozzászólás?