Párkapcsolat: Nem jött be a bocsánatkérés

Hiába várta gyűrűvel volt barátnőjét, a két házfalat betakaró óriási szerelmi vallomással sem érte el a várt eredményt. Nem kellett hozzá egy nap sem, hogy az egész internet az ő molinóit gondolja újra.

Egy lengyel fiú, Jan megcsalta magyar szerelmét, Ágit, de nagyon megbánta – a Blikk szerint röviden ezt a története annak a szerelmi vallomásnak, amelyet a budapesti Madách téren helyeztek el csütörtökön. Óriási transzparenseket tettek két ház falára, rajtuk a bűnbánó szerelmes üzenetével. A belvárosi felületet a 28 éves lengyel Jan Przasnek bérelte ki teljesen szabályosan a Fővárosi Önkormányzattól, ennek díját, 100 ezer forint + áfát, már ki is fizette és a lakógyűléstől is megkapta az engedélyt a 24 órás akcióra.
Jan nem tudta feledni egykori szerelmét, egy magyar lányt, Ágit. A cikk szerint szerelmük viharos volt.
A lány rokona azt mondta: Ági a fiú kedvéért megtanult lengyelül, mindent feladott azért, hogy közös életük legyen, de Jan csúnyán átverte és megcsalta őt.
A hatalmas csalódást Ágnes nagyon nehezen dolgozta fel, hosszú időbe tellett, amíg begyógyultak a sebei. Végül sikerült új életet kezdenie, teljes boldogságban él új párja oldalán.
Janban valószínűleg Ági közelgő születésnapja szította fel újra a parázsló szenvedélyt. Mivel úgy tudja, a lány mindennap áthalad a téren 17 és 18 óra között, abban bízott, hogy volt kedvese az üzenet hatására megenyhül.
A Blikk elérte telefonon Ágit, aki a lap munkatársától tudta meg, mivel készült volt párja. Néhány másodperc hallgatás után megindultan annyit mondott, hogy leteszi a telefont, mert képtelen beszélni.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!