Pirelli naptár 2012

Semmi meglepetés, a 2012-es Pirelli naptár most is éppen az fogja hozni a werkfotók tanúsága szerint, mint minden korábbi alkalommal: gyönyörű félpucér és teljesen meztelen modellek pózolnak benne, miközben a háttér szinte másodlagos. Persze ki is vágyik bonyolult koncepcióra, ha láthatja Kate Moss-t, Isabeli Fontanat, Milla Jovovich-ot, Margareth Madét, Rinko Kikuchit, Saskia de Brauwt és Lara Stone-t hiányos öltözékben.
A modellcsapat egy vidéken töltött napot játszik el, piknikkel, fürdéssel (hopsz, persze a fürdőruhákat elhagyták valahol), mezőn pózolással Korzikán. Mario Sorrenti pedig eközben bőszen kattintgatta a kameráját, hogy a tavalyi Karl Lagerfeld által készített stúdióképek és az azelőtti Terry Richardson féle szexuálisan túlfűtött fotók után végre egy kicsit elegánsabb erotikával fűszerezett naptár legyen a végeredmény.

A Pirelli autógumigyár minden évben kiadja naptárát, melyben szebbnél szebb félmeztelen nők szerepelnek. A Pirelli autógumigyár által minden évben kiadott naptárat hatalmas érdeklődés övezi. Az elsőt 1964-ben készítették el, és bár 1975 és 1983 között az olajválságra hivatkozva leállították a fotózásokat, az összeállítás ma is unikumnak számít. A népszerűség oka elsősorban abban áll, hogy ez a kalendárium nem kerül soha forgalomba, a cég csupán kiemelt ügyfeleknek és hírességeknek ajándékoz belőle egy-egy példányt.
Minden évben különböző témát járnak körbe a fotósok és ebben a hangulatban készítik el a felvételeket, amelyeken a legtöbb esetben félmeztelen és gyönyörű nők szerepelnek. Olyan fényképészek működtek eddig közre a munkában, mint Robert Freeman, Bert Stern, Peter Lindbergh, Annie Leibovitz vagy Karl Lagerfeld.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?