Playmate válogatás Szegeden – képek és videó

Mi lehet jobb, ha egy rakás szexi bombázó tipeg falatnyi bikiniben. Mondjuk, ha jól meg is kúrják őket egyszerre, vagy egyesével. De most elégedjünk meg a falatnyi bikinikkel, később pedig… Szeged – Tíz jelentkező közül hármat juttatott tovább hétfőn a zsűri a Forrás Hotelben rendezett Playmate választás előválogatóján.

A szervezők olyan lányokat kerestek, akik “egyben vannak”, vagyis jó a megjelenésük és beszélni is tudnak. Döntésükkel nem mindenki értett egyet. – Nagyon sok ismert pesti emberrel vagyok kapcsolatban. Ide például a Friderikusz Sándor ajánlott be, de Kasza Tibi is szorít értem – hallottuk Mengyán Nikolettől. A 21 éves orosházi lánnyal a Forrás Hotelben beszélgettünk. Itt tartották hétfőn a 2012-es playmate választás egyik előválogatóját. Vagy nagyon kevés lányhoz jutott el a felhívás, vagy nem sokan akarnak vetkőzni. A képek a Tagi szexhírek oldalon itt találhatók.
További szex, pornó hírek: Borkai Petra –  cikk és videó – Regős Lili formás seggét Berki használja – Magyar ribancbázis: modellek, celebek, szépségkirálynők és jelöltek – Sarah Jean playmate.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!