Pszichiátriai klinikán kezelik Laurence Fishburne pornózó lányát

Montana-Fishburne-pornozottPszichiátriai klinikára vonult be Laurence Fishburne lánya. A pornófilmet forgató tini lelki problémákkal küzd, ezért legalább egy hónapig kezelik. Néhány hete mindenki megismerte Montana Fishburne nevét, hiszen az ismert hollywoodi színész, Laurence Fishburne lánya úgy határozott, hogy a pornóiparban próbál meg elhelyezkedni. A 19 éves fiatal szülői engedély nélkül el is készítette az első filmjét, amiből hatalmas botrány lett, az apja kikérte magának, hogy a nevével visszaélt és szégyenbe hozta a családját. Montanának ezen kívül újabb zűrös ügye is napvilágot látott, állítólag prostitúcióval foglalkozott korábban, emiatt jelenleg próbaidőn van, ráadásul a barátja egykori kedvesét is megverte.
Úgy látszik, hogy ezek a botrányok nem voltak véletlenek, és a lánynak komoly lelki problémái vannak. A hölgy ezért úgy döntött, hogy profi segítségre van szüksége, így bevonult egy pszichiátriai klinikára, ahol viselkedészavaros, lelkibeteg és agresszióra hajlamos emberekkel foglalkoznak. Montana legalább 30 napig tartózkodik az intézményben, hogy a belső démonjaitól megszabaduljon, és ismét a jó útra térjen. „Az életemet és az értelmemet is vissza akarom kapni” – mondta sejtelmesen a lány. Laurence Fishburne mindenesetre egy kicsit megnyugodhat, hiszen kiderült, hogy a gyereke talán nem is szabad akaratából szeretett volna pornósztár lenni.
Szex és bulvárhírek: Hasist szívott, abortusza volt, szeretőket tartott, ivott a spanyol hercegnő – Kocsis Orsi playmate nemi szervei és végbélnyílása – Milliomos pornós Jenna Jameson – Görög Zita vaginája jól látszik a szexi bugyi alatt

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!