Rihanna a Bajan fesztiválon mindent megmutatott

Rihanna (23) láthatóan jól érezte magát, sőt egynémely rajongója is jól érezte őt tegnap a barbadosi Bajan fesztiválon.
Az énekesnő sok textilt nem aggatott magára, a legnagyobb gondot frizurájának kialakítására fordította, amelybe vörös tollakat tűzött, hogy paradicsommadaras álcája tökéletes legyen.
Rihanna egy látványos bedőléssel köszönte meg egy helyi felvonulónak a rajongást, majd csókokat dobált a tömegnek, nehogy valaki kimaradjon a parádéból. Később a rosszra fordult idő sem zavarta, könnyedén iszogatott a szitáló esőben, és büszkén feszített a karnevál egyik feldíszített felvonulási kocsiján.
Mindezt tette szülőhazája, Barbados hivatalos nagyköveteként. A partneri kapcsolatot még júniusban jelentették be, s Rihanna nem is várt sokáig nagyköveti feladatai teljesítésével. Ami persze nem merül ki a karneváli részvételben, hisz pénteken a karib-tengeri szigetország fővárosában, Bridgetownban ad koncertet világ körüli turnéja következő állomásaként.
Kigyulladt a színpad Rihanna koncertjén: Rihanna minden koncertje tüzes hangulatban zajlik, azonban most valóban felgyulladt a színpad. Az amerikai énekesnő Dallasban lépett fel amikor a California King Bed dala közben az egyik pirotechnikai eszköz meghibásodott. Rihanna azonnal levonult a színpadról, amint megjelentek a lángok a feje felett. Kis idő múlva a tűzijáték darabjai elkezdtek potyogni a magasból. Biztonsági okokból a szervezők kiürítették a csarnokot, így a koncert korábban végződött, mint azt tervezték. Szerencsére senki sem sérült meg.
Robyn Rihanna Fenty 1988. február 18-án született St. Michael Barbados szigetén. Anyja guyanai, apja pedig bajani. Van két öccse: Rorrey 9, Rajadés pedig 15 éves. Énekesi karrierje előtt pszichológus szeretett volna lenni. 2005-ben indult karrierje. Az akkor még 17 éves énekesnőre először Jay-Z figyelt fel, aki azonnal lemezszerződést ajánlott neki. Bekerült a top40-be, majd a top10-be is a Pon de Replay c. első dalával. Akkoriban ezt a számot töltötték le a legtöbben az interneten. 2005 nyár végén jelent meg első nagylemeze Music of the Sun címmel, amiből alig egy hónap alatt közel 69,000 darabot adtak el. Ősszel forgatták az If It’s Lovin’ That You Want c. dalhoz a klipet. Év végére már Ausztráliában is ismerték a nevét leginkább a Pon de Replay száma miatt, mindenütt ő az első.2006 januárjában a Music Of The Sun című albuma aranylemez lett, a Pon de Replay c. kislemeze pedig kétszeres platina. Egy hónappal később már az S.O.S.-szel sújtotta a top40 később a top10-et is. Idén áprilisban jelent meg második albuma a Girl Like Me. Nyáron az Unfaithful c. dallal került be a top40-be, nemrég pedig a We Ride c. számmal ostromolja a slágerlistákat.A barbadoszi szépség a zene világán kívül, szépségével a ruhaipart is elbűvölte. Az énekesnőre időközben a Nike és JC Penny is felfigyelt. A Nike az S.O.S. című új kislemezdalt választotta a tánc inspirálta új termékének bevezetésére. Valamint mostantól ő szerepel a JP Penny ruházati lánc fiataloknak tervezett kollekció kampányában is.2007.júniusától a Covergirl márka arca lesz, az USA egyik legnagyobb szépségipari cégének.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?