Rocco Siffredi – Russian Teen Test – teljes pornófilm

Rocco Siffredi Russian Teen Test DVD pornófilm 1-2.rész, kattints és nézd! Tovább a Tagi szexhírek oldalon lévő teljes filmre
Rocco Siffredi cikk: Sose csalta meg asszonyt – Siffredi, akit az olaszok szívesen neveznek a világ első számú férfi pornócsillagának, családi megfontolásokkal indokolta tervét a Gala című francia pletykamagazinban. Méghozzá egy olyan interjúban, melyet új, nem pornográf filmszerepe kapcsán adott.
A lepedőakrobata 1993 óta él házasságban egy volt magyar szépségkirálynővel, Rózsával, és két fiával, a hétéves Lorenzóval és a 4 éves Leonardóval. Az egy évtizede megkötött frigy előtt Siffredi attól rettegett: nem akad majd egyetlen nő sem, aki “szakmája” miatt nem megy hozzá feleségül.
A francia magazinnak adott interjúban a magát hívő katolikusnak mondó pornósztár azt állítja: a kamerák előtt forgatott ágyjeleneteken kívül soha nem csalta meg “igazán” feleségét. Vele egyébként hat pornófilmet közösen forgatott. Érdekes módon épp a közös szereplés terhelte meg házasságukat.
Nem ment a közös munka – Rocco saját bevallása szerint nem kényszerítette feleségét arra, hogy szerepet vállaljon pornófilmben, a közös munka kapcsolatuk egyfajta kiegyensúlyozását szolgálta. Rózsa csak azzal a feltétellel vállalta a szereplést, hogy férje lesz az egyetlen partnere és csak ők ketten szerepelnek a felvételen. Ez a gyakorlat Rocco számára nem is jelentett problémát.
Rózsának azonban szüksége van az érzelmekre, ő túl tiszta ehhez a szakmához – méltatta asszonykáját a pornóguru. A pletykamagazinban Rocco elmondta, hogy forgatás után általában 2-3 napig nem szokott a feleségéhez közeledni, mivel a hitvesi házasélet előtt szüksége van a mentális és fizikai megtisztulásra.
Fiai tudják, hogy apjuk miből él, s ez egyelőre nem probléma.Siffredi azonban- talán nem alaptalanul -aggódik a gyerekek jövője miatt, s egy-két éven belül fel akar hagyni a pornózással. A francia mozikban ebben a hónapban kezdik vetíteni Catherine Breillat “A pokol anatómiája” című filmjét, amelyben már a negyedik hagyományos filmszerepét alakítja az olasz pornócsillag.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?