Serdült Orsi és Budai Zsuzsi tangában és kis cicifixben!

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


serdult_orsiMi az, amit a két királynő még nem csinált, bár mindkettő gyönyörű? Hát például egyikük sem vetkőzött férfi magazinnak. Ezt most pótolták nádak berkén, a Balaton egyik öblöcskéjében.
Az alapötlet egyszerű: természetes lányok a természetben mutassanak eleget magukból. Miss Universe Hungary nem tekinti érdemnek a szépséget, főleg azért, mert első szépségversenyére 14 évesen sem magától ment, hanem apukája vitte el. A királynőket is elhagyják…. Freire Szilviában és Serdült Orsolyában nemcsak ez a közös: bánatuk is kísértetiesen hasonlít egymáshoz. A tavalyi és az idei Királynő szinte azonos napon köszönt el pasijától. Ráadásul mindkét hölgy egy öt éves kapcsolatnak mondott búcsút.
– ” Én a koronámmal együtt a kapcsolatomat is elveszítettem. Közös megegyezéssel köszöntünk el egymástól.” – mesélte Szilvi.
Orsolya, ha nem épp királynősködik, a kertészeti egyetemre jár, és bizony a szépség nemrég szakított, de nem ő volt a kezdeményező. Bizony, az ország legszebb lányát is elhagyja valaki.
– ” Ő köszönt el, azt mondta, hogy kihűlt a szerelem…”
Fókusz riport itt – Serdült Orsi szépségkirálynő – Új képek és cikk itt

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

3 thoughts on “Serdült Orsi és Budai Zsuzsi tangában és kis cicifixben!

Vélemény, hozzászólás?