Gésagolyót ajánlunk minden nő hüvelyébe – Sexshop 69

Mit ad a golyók használata? Az ókor óta ismert szimulátorok, amelyek erősítik a hüvelyi izmokat az elmúlt években, ismét egyre népszerűbbek. De ne tekintsük őket csak kellemes időtöltésnek, vagy fordítva, kizárólag orvosi célokra. Hüvelyi golyók – az a ritka eszköz, amely egyesíti az egészségügyi előnyöket és a folyamat hihetetlen élvezetét. Rendszeres képzés ezekkel a termékekkel segít a nő:

– fejleszti a hüvely térfogatát és az orgazmus szabályozásának képességét;
– állítsa be az elmét és a testet egy erotikus hullámhoz;
– élénk érzelmeket kap a partnerrel való intimitásból a szexuális szerv sűrűbb kerülete miatt;
– hozza partnerét az egyszerű izomfeszültség legmagasabb pontjára;
– hogy megvédje magát az életkorral kapcsolatos enuresistől és a méhmióma kialakulásától;
tolja vissza a menopauza kialakulását.

Egy modern nő-hölgy nemcsak a megjelenéséről, egészségéről köteles gondoskodni, hanem az erotikus vonzerőre is. A medencei szervek rendben tartásához meg kell erősíteni a medencefenék izom szöveteit. Rugalmasságuk a házasélet jólététől, a baráttal való szexuális kapcsolatoktól is függ.

Hüvelyi golyók mi ez és miért jó?

A Szexshop 69 felnőtt bolt árusít gésagolyókat. Sokat kérdezik, hogy miben különbözik egy szerető a feleségétől? A képesség, a vágy, a potenciális lehetőség jelenléte, hogy kielégítse magát és a szex partnerét. Az összes tisztességes szex sikeres és boldog volt a házasságban, megtanulta az aktív őszinte flörtölés művészetét, a Szexshop 69 szexbolt a szexszimulátorok széles skáláját kínálja. Segítségükkel önállóan elsajátíthatja az izgalmas szerelmi játékok titkait.

Golyók a hüvely erejének erősítésére
A technikai technikák korai szakaszában az orvosok a Kegel golyók használatát javasolják, amelyet egy speciális technika fejlesztésének szerzőjéról, Arnold Kegel professzorról neveztek el. A szexgolyók műanyagból, fémből, szilikonból és más anyagokból készült kis gömb alakú tárgyak. A kényelem érdekében kábellel van felszerelve. Lehet kerek vagy tojás alakú, különböző átmérőjű és tömegű.
A képen Sáfrány Emese a volt pornós Aleska Dimond gésagolyóval kéjeleg.

Az egyedülálló módszert úgy tervezték, hogy az ágyék tömörítésének és relaxációjának technikáját makulátlanul elsajátítsa, miközben a labdát a testben tartja. Azonban meg kell választani az objektum optimális méretét és súlyát, hogy ne essen ki az órák során. Cserélje ki a golyó-oktatók terjedelmesebb és nehéz csak akkor, ha az izmok erősödnek. Győződjön meg arról, hogy a csatlakozó szál mindig a testen kívül van.

Informális fitness
Az imbuilding (Vageyton módszer) a mély izomzat fejlesztésének képzési technológiája, amely egy intim csoporthoz tartozik. Hatalmas hatással van az élet számos területére, beleértve az érzéki szexuális vonzerőt, a hüvelyi erő megőrzését, a testi örömök minőségét. Szükséges:
– a terhesség könnyűsége és kimenetele;
– a szülés utáni felépülés lerövidítése;
– megnövekedett hatékonyság és fokozott orgazmus;
– hihetetlen elégedettséget kap a szeretkezéstől.

Az edzéstechnika célja a medencefenék izmainak meghúzása. A megfelelő edzéssel a has és a rekeszizom izmai teljesen nyugodt állapotban vannak. Ha az edzés során úgy érzi, hogy a belső szervek emelkednek, miközben alulról támogatást kap, akkor mindent tökéletesen csinál.

Edzéskomplexum hüvelyi golyókkal

Szóval, húzza fel az ágyék területén, hogy megtanulják, hogy szállít egy eszeveszett öröm, hogy az ember.

A folyamat több szakaszból áll
– megtalálni a fő izom. Helyezzen be egy kenő vagy más gél (zsír) ujját a hüvelybe körülbelül 2 cm-rel. Nyomja össze a záróizom és a hüvely, mintha meg akarja állítani a vizelési folyamatot. Érzed a nyomást? Ez az az érzés, amit edzés közben éreznie kell;
– az alkalmazkodás választása. Az első szimulátornak nagynak és könnyűnek kell lennie. Nem fog kiesni, minimális erőfeszítést igényel;
– mutassa be a szimulátor belsejét. Tiszta, fertőtlenítő kezelésű golyós betét a hüvelybe a bejárattól körülbelül 2 cm távolságra. Használjon vízalapú kenőanyagot a súrlódás csökkentésére és a nyálkahártya irritációjának elkerülésére;
– a megfelelő pozíció meghatározása. A kezdőket arra ösztönzik, hogy menjenek a napra. Ugyanez a feltétel vonatkozik a gyenge izomzatú nőkre. A képzés legnagyobb hatékonyságát maximális terheléssel érik el – álló helyzetben;
– egyéni ritmus kialakítása. Válasszon kényelmes mozgástempót. Ideális esetben a feszültség és a relaxáció időszakainak egyenlőnek kell lenniük (mondjuk 10 másodperc tömörítés, majd ugyanolyan mennyiségű relaxáció). Javasoljuk, hogy három másodperccel kezdje;
– a légzés szabályozása. Lélegezzen nyugodtan, simán, mérték szerint.

A Szexshop 69 cikkek is írják, hogy a Kegel rutin egyedülálló módja annak, hogy növelje a fényerőt a szexuális folyamat, és helyreállítani az izomtónus a hüvely. Tigris az ágyban – ez a minőségi intimitás garanciája.

Gésagolyó választék nőknek

A Sex shop 69 kínálatában külsőleg, a hüvely szimulátor úgy néz ki, mint egy csomó több golyó csatlakozik egy vonal. Van egy hurok a szál szélén  szükség van a tartozék könnyebben eltávolítható.

A legjobb szexshop weboldalakon számos modell található, amelyek anyagukban, alakjukban és méretükben különböznek. A mechanikus golyók kombinálják az előnyöket az előnyhöz, és válasszon klasszikus modelleket.
Vibrációs szimulátorok. Ezek az eszközök kettős funkciót hajtanak végre: szükség esetén megnyomhat egy gombot, és extra szórakozásra használhatja, és a készülék kikapcsolt állapotban tökéletes az edzéshez.

A sex shop 69 szexbolt kiváló  gésagolyóival nem kell egész nap lófrálni. A közhiedelemmel ellentétben nem tesz csodát, de azért hasznos lehet, ha a megfelelő dolgokat a megfelelő helyen tudod tartani. Aztán egyáltalán nem mindegy, hogy a punciban milyen mélyen toljuk fel a játékot , további infók a szexshop blogban olvashatók.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!