Sírva bánja pornós és drogos múltját Niki Belucci

Sírva bánja pornós és drogos múltját Pósán Nikolett, Dj Niki Belucci: Niki elmondta, hogy akkoriban csupán ezt a módját látta a gyors pénzkeresésnek, a szexfilmforgatásokat azonban soha nem tudta megszokni. “Amikor ebbe belekerültem, egyetlen fiú volt előtte az életemben. Attól függetlenül, hogy mit csináltam, 18 évesen vesztettem el a szűzességemet” – mesélte a lány.
– Nem bírtam gyomorral, sokszor mentem úgy forgatásokra, hogy drogot használtam…, hogy ne tudjak róla. Nem gondoltam bele, hogy mi lesz ennek a következménye, hogy fogom felvállalni, nem érdekelt- emlékezett vissza Niki, aki azt állítja, csupán fél évig dolgozott a szexiparban. A teljes cikk a Tagi szexhírek oldalon itt olvasható vagy kattints a fotóra.

Niki Belucci szex, erotika, pornó: Niki Belucci pornósból világhírű lemezlovas – Pornósból DJ már volt, itt a modellből DJ Kustánczi Lia – Niki Belucci kiképzője volt VV Laci – Niki Belucci hardcore pornófilm – Lázad a szakma Dundika lemezlovas karrierje ellen – Niki Belucci gruppenszex pornóvideó – Niki Belucci decadent love porno video – Niki Beluccival randizik Farkas Péter elfogója – Niki Belucci szopások – Niki Belucci ex pornós és DJ megint vetkőzött vetkőzött – Suzy Spark és Dj Niki Belucci pornóvideó – A magyar csajok bevállalósak Dj Niki Belucci – Niki Belucci 18 évesen pornózott videó – Dj Niki Belucci többé nem lesz topless – Niki Belucci meztelen – Niki Belucci disc jockey, ex pornós – Az FHM partin Niki Belucci a legfeltűnőbb

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!