Szenvedély a lófasz iránt

Egyik barátom rendszeresen jár lovagolni. Egyik alkalommal az erdö szélén megállt lovaglás közben. A paci kieresztette hatalmas farkát. Ezzel nagyon felizgatta a srácot. Elkezdte verni és szopni a méretes lofaszt. Majd eléhajolt és berakta seggébe a méretes szerszámot. Biszex lévén volt már gyakorlata és a segge is jol tágult. Hatalmasat élvezett,hogy ekkora fasz van benne. A paci beleeresztett hatalmas mennyiségü gecit. Majd visszalovagolt,de egész nap olyan izgalomba volt,hogy délután ujra visszament a barátjával.
Megint kivitték a lovat,és alig várták,hogy olyan helyre érjenek,ahol senki nem zavarja. Elkezdte simogatni a ló golyóit. A paci megint izgalomba jött és máris ott volt előttük az óriás lofasz. A srác elkezdte szopni,a baratja is ráizgult és elkezdte verni a saját farkát.
A srác nem birta sokáig a látványt gyorsan elélvezett. A fiu megint betette seggébe a lófaszt,és rettenetesen élvezte. A barátja szopni kezdte közben. Majd cseréltek és betette barátja seggébe a lófaszt. Ekkorát még ő sem baszott és hatalmasat élvezett.
A seggét telenyomta gecivel a ló,ő meg a barátja száját. Majd a barátja letérdeltette és szopatni kezdte. Erösen baszta a száját,majd mögékerült és hatalmas tempoval baszta meg a seggét,ami nagyon jol csuszott a sok lógecitol. Mikor elélveztek,visszamentek az istálloba,és megbeszélték a tulajjal,hogy másnap is jönnek lovagolni,de most két löval mennek ki. A gazda örült ennek,mert rá volt szorulva a bevételre. Reggel,mikor korán kiértek a tanyára arra mentek be az istálloba,hogy a gazda szopja az egyik gyönyörü fekete csödört.
Felizgatta őket a látvány és elkezdték a farkukat verni.
A gazda odahivta őket és felajánlotta,hogy ők is szopják a hatalmas faszt. Ez volt a legnagyobb ló a farmom,és a farka is eszméletlen nagy volt. A fiuk boldogan éltek a lehetőséggel,és szopni kezdték együtt a pacit. A gazda pedig az ő farkukat felváltva. Majd ujjazni kezdte az egyik fiut. Hozott egy üveg oliva olajat és jo alaposan bekente a seggét és verte a méretes faszát. Nagyon élvezte,hogy szájában a nagy lofasz a seggében meg a gazda rendes nagy dorongja.
Majd a gazda teleélvezte a seggét,és segitett betenni a lófaszt. Alig fért bele. Annyira nagy volt,hogy azt hitte szétreped a segge. De mikor hozzátágult,akkor már nagyon élvezte. Jol megbaszta a seggét,majd átmentek egy másik boxba. Ott egy szép barna mén volt. Őt is elkezdték izgatni,majd most a gazda a másik fiu seggét vette kezelésbe. Jol bekente olajjal,ujjazta,majd őt is rendesen megbaszta. Amikor teleélvezte a seggét,akkor neki is berakta a lófaszt.
Ez volt a legjobban beidomitott paci.
Ez felágaskodott és ő baszta a seggét. A fiu hatalmasokat kiáltott,ahogy a ló szinte tövib beverte a faszát. Látszott hogy rendszeresen baszott már a ló mert nagyon rutinos volt. A fiu hatalmasat élvezett és telefröcskölte barátja arcát. A gazda másik kedvence egy póni volt méretes doronggal. Odamentek hozzá és a póni máris kilógatta nagy farkát. A gazda szopta,majd eléállt pucsitott kicsit és a paci már be is verte a faszát. Jol megbaszta a gazdáját. Majd a gazda hozott egy széket és beverta a faszát a lo seggébe.
A két fiu ámult,hogy egy lovat igy megbasznak. A gazda hörögve élvezett. Ók is nagyon beizgultak a látványtol és a gazda után egymás után baszták meg a pónit. A pasik teljesen kikészültek és bementek a házba. Megreggeliztek,majd pálinkát ittak. A hangulat egyre jobb volt és beszélgetni kezdtek,hogy miota is csinálja ezt a gazda. Ő már évek óta nem dugott nőt és nem is érdekelte. Levetköztek és egymást kezdték szopni. A fiuknak nagyon tetszett a gazda hatalmas fasza,aki rendesen meg is baszta őket. Majd ujra az istálloba mentek.
Ujra a fekete csődörhöz mentek és szopni kezdték. meg voltak veszeve a hatalmas faszért. Megint megbaszatták magukat,majd leheveredtek a szalmára. A gazda nagyon örült hogy két ilyen jo pasit talált,akivel nagyokat dughat és a lovakat is szeretik. Erre már régota vágyott. A fiuk ezután rendszeres vendégei lettek,és minden hétvégéjüket a tanyán töltötték. Örültek,hogy már nem kell titkolni szenvedélyüket a lófasz iránt és bármikor megbaszathatják magukat.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?