Szerencsés Jani kifogta magának

Pontosan mi is az egésznek a háttere, hogy erotikus masszázsra adtam a fejem, most nem fontos. Régóta gondolkodtam ezen, mert nekem is voltak erkölcsi aggályaim. Feleségemnek óvatosan szóba hoztam, és kifejezetten jól reagálta le. Még egy kis vívódás, de aztán eldöntöttem, hogy megyek.
igényeimmel teljesen tisztában voltam, nekem profi masszőr kell, aki ebbe ügyesen tudja beleszőni az erotikát. Masszázsnak álcázott franciaóra ugyanúgy kizárva, mint egy jó masszázs után egy unott hímtagrángatás. A hosszas tipródásnak hála elég jó képet kaptam az eltelt hónapok alatt az egészról. Olvastam a blogot, nézegettem a masszőz oldalakat. Nagyon riasztott a legtöbb hirdetés, mert túlságosan nyílt volt a szexuális tartalom. Szövegben is, de méginkább képben. Azt is kifigyeltem a sok hónap alatt, hogy egyes lányok vándorolnak szalonról szalonra, ami nálam azonnal bizalmatlanságot ébresztett. Nemerotikus masszázsoknál szalonba járok, de itt most a szalon is ijesztett. Találtam egy hírdetést végül, ahol a képen semmilyen 18+ tartalom nem volt, a masszőz kedvesnek tűnt, és a szöveg alapján úgy sejlett, a masszázshoz és az erotikához is ért – ez utóbbira tevékenységre tényleg csak nagyon finom célzás volt. Ráadásul semmilyen erotikus masszázs oldalon nem találkoztam az illető hirdetésével. A masszőr nő nem volt fiatal, nálam, aki szintén már begyűjtöttem 1-2 ősz szőrszálat itt-ott, fél generációval idősebb, de csinos. Az egész őszintének tűnt. Bejelentkeztem, a telefonban nagyon természetes és kedves volt.

Elmentem, a tip-top és hangulatos lakásban egyedül dolgozik. Beszélgettünk, aranyos volt. Élőben jobban is nézett ki, mint a képeken. Érett nő, szexi, kedves, természetes. Semmi idétlen “szexi gönc” vagy meztelenkedés. A masszázst nagyon szakszerűen csinálta. Nem vagyok nagy híve a svéd masszázsnak, és kevés jó svéd masszázzsal foglalkozó masszőrhöz volt szerencsém, de ő profin csinálta. A masszázs közben volt végig egy-egy kedves cirógató vagy vágyébresztő mozdulat, tényleg nagyon jól együtt volt a kettő. (Nemerotikus masszázsnál sosem értettem, miért kerülik a combhajlatomat, ott is van masszírozni való izomcsoport, és kölcsönösen tudjuk, hogy nem a farkamat akarja a masszőr fogdosni, és én sem ezért vagyok ott.)
Ami igazán jól esett, hogy komoly átéléssel és őszinte kedvességgel csinálta az egészet. Masszírozni én is átszellemülten, a kezeim közt levőre ráhangolódva, valamilyen kialakuló közös ritmusra szoktam, csukott szemmel, minden apró izmocskára a “páciens” és a magam minden lélegzetére odafigyelve, de én csak a feleségem és a barátaim szoktam masszírozni, nem naponta X vadidegent.
Végigmaszírozta minden porcikám, a végére egyre több erotikus érintéssel. Olyan dolgokat művelt, hogy el sem tudtam magamban képzelni, éppen hogyan és milyen mozdulatokat tesz, és kisebb felfedezőutat tettem a saját testemmel kapcsolatban is. Nem sietett el semmit, nem volt semmi sürgetés. A masszázs után is nagyon kedvesen viselkedett, beszélgettünk még egy kicsit, majd hazaindultam. A megbeszélt másfél óra végül kettő lett beszélgetésestől-mindenestől, de nem éreztem, hogy ez zavarta volna.
Azt hiszem, nagyon szerencsés vagyok, hogy a különféle masszázsoldalak százas nagyságrendű hírdetőjéből kifogtam valakit, akinél minden ennyire rendben van. Jani

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?