Szexért adott kettest az egyetemi professzor – kirúgták

Kizárták a Babes-Bolyai Tudományegyetemről (BBTE) azt a matematikaprofesszort, aki többször szexuális ajánlatot tett tanítványainak, egy végzős hallgatónak pedig azt mondta, csak akkor kaphatja meg a kettest, ha hajlandó vele lefeküdni.
A 61 éves oktatót egy harmadéves egyetemista buktatta le. Az államvizsga előtt álló hallgató június második hetében kért segítséget a matematika- és statisztikaprofesszortól, aki egyértelművé tette: csak akkor engedi át a pótvizsgán, ha vele tölt egy éjszakát. A lány első alkalommal nemet mondott, második alkalommal azonban egy apró kamerával érkezett az oktató irodájába, írja a kronika.ro.
A felvételeken jól látszik, ahogy a professzor alsónadrágra vetkőzik, és megpróbálja rábeszélni a végzős diákot, hogy feküdjön le vele. Az egyetemista azonnal átadta a videót a rektornak, a Babes-Bolyai Tudományegyetem Közgazdasági- és Gazdálkodástudományi Karán belső vizsgálatot indítottak, az eredmény szerint Illie Parpucea már többször tett szexuális ajánlatot azoknak a hallgatóknak, akik utóvizsgára jelentkeztek nála.
Parpuceát azonnal eltiltották a vizsgáztatásról, a Kolozs megyei rendőrség pedig hivatalból vizsgálatot indított a tanár ellen szexuális zaklatás gyanúja miatt.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?