Szexuális perverziók és az internet

Felmérések szerint az e-pornó a kezdetektõl fogva nagy szerepet játszott az internet sikerében és gyors terjedésében. A szaftos képek az internetet látogatók mindennapi betevõjét alkották, s a pornográfiagyártók számos újdonságot kínáltak, például streaming videot, és letölthetõ programokat. Manapság legalább 40.000 szex-site mûködik, de az ingyenes szexuális tartalmat kínáló lapok száma egyes számítások szerint az 1997-es 22 ezerrõl 2000-re 280 ezerre nőtt. A webkamerás oldlak is nagyon mennek, a világelsők között van a magyar Livejasmin. A legfrissebb felmérések szerint 2000 januárjában mintegy 17,5 millió felhasználó nézegetett pornósite-okat az otthonában, s ez a négy hónappal korábbi eredményhez képest 40 százalékos növekedést jelent.
Az e-pornó komoly üzlet. 1998-ban a felhasználók összesen 970 millió dollárt költöttek a „csak felnõtteknek” site-okon. Ez az összeg 2003-ra meghaladta a 3 milliárd dollárt is.
A legborzalmasabb hatása ennek az üzletágnak alighanem a gyerekekre van: a pedofil szexuális tartalom egyre nõ, a pedofil tartalmak gyártói létrehoztak egy titkos, „Wonderland” nevû klubot, a klubba a belépõ 10 ezer pedofil pornókép benyújtása volt. A képek közt volt bõrbe, láncokba öltöztetett kisfiú, akit éppen korbácsolnak, tejfelszõke kétéves kislány, pelenkában, amint szexuális aktust végeznek rajta, és számtalan kép, amelyeken gyerekek szexuálisan izgatnak vagy kielégítenek felnõtteket.
A gyermekáldozatokat csak nagyon ritkán sikerül azonosítani és megtalálni, így életre szóló lelki sérüléseket szereznek, és újra és újra felhasználják õket. Vannak, akik saját gyermekeiket vagy barátaik gyermekeit kényszerítik szexuális aktusra, egymással vagy felnõttekkel, és ezt webkamerák segítségével egyenesben közvetítik az elõfizetőknek.
Az internetes pornó-business emellett tönkreteheti a házasságokat is. A pornósite-ok, szexuális tartalmú chat-csatornák látogatása olyan szenvedéllyé válhat, fõleg férfiak esetében, amely a legrosszabb kábítószerfüggéssel vagy alkoholizmussal is felér. A szenvedély oly mértékû lehet, hogy az alkalmazottak a munkahelyükön is rendszeresen pornósite-okat nézegetnek.
A „pornófüggõk” közt éppúgy vannak egyébként vallásos emberek, sõt papok is, mint liberális elveket vallók, vagy alternatív életstílusú férfiak.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?