Szilveszterkor szex

Szilveszterkor gyakran keverednek az emberek egyéjszakás kalandokba. Az alkohol bódító hatása miatt, azonban lehet, hogy életünk legrosszabb döntését hozzuk meg abban a pillanatban.
A legfontosabb az, hogy a buli hevében tartsuk meg a józan eszünket, mert lehet, hogy eszméletlenül jól néz ki a kiválasztottunk, de vajon akkor is engednénk a csábításának, ha nem ittunk volna egy pohárral több pezsgőt? Alaposan át kell gondolni, hogy vajon megéri-e!
De ahhoz, hogy képesek legyünk használni az eszünket, meg kell őriznünk a józanságunkat. Íme 8 tipp, hogy észnél maradjunk:
1. Sose igyunk éhgyomorra; az ételek, a tej lassítják az alkohol felszívódását.
2. Lassan igyunk.
3. Ne keverjük az italokat!
4. Igyunk meg ugyanannyi vizet, mint amennyi alkoholt ittunk.
5. Éjszaka és másnap reggel próbáljunk meg minél több vizet vagy gyümölcslevet fogyasztani.
6. Ellenőrizzük időnként, hogy hány füle van a mellettünk ülőnek; ha kettőnél több van neki, vagy pedig pillangóként repkednek a feje körül, azonnal tegyük le a poharunkat!
7. Ne igyunk alkoholos italt szívószállal, túl lassan, kortyonként, mert az is megárthat. Egyenletes tempóban fogyasztva árt legkevésbé az alkohol!
8. A kávé nem jó gyógyszer, fokozza ugyanis a vízveszteséget.
Ha mégsem sikerül ezeket a szabályokat betartani, és engedünk a csábításnak számolnunk kell a másnap reggeli csalódással. Ugyanis ébredéskor könnyen kiderülhet, hogy a koktélok után tökéletesnek tűnő férfi, vagy nő egyáltalán nem volt az. Ez a felismerés pedig, keveredhet a csalódottság érzésével, hogy csak egy éjszaka volt, semmi több. A nők pedig, hajlamosak arra, hogy titkon reménykednek a folytatásban, és abban, hogy a “majd hívlak” mondat nem csak egy üres frázis.
Ha mindezek ellenére sem tudsz ellenállni a csábításnak, tudatosítsd magadban, hogy ez csak egy éjszaka lesz, és mérlegeld, képes vagy-e ennek megfelelően alakítani gondolataidat és érzéseidet. Képes vagy-e elfogadni azt, hogy utána nagy valószínűséggel nem látjátok többé egymást. Fontos az is, hogy megfelelően védekezzetek a nem kívánt terhesség ellen – írja az életforma.hu

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!