Szögeczki Ágnes VV Ágica – 2006 július

Szögeczki Ágnes 1976 április 29-én született Miskolcon, Magyarországon. A nézõk a Való Világ címû valóságshow 3. részébõl ismerhették meg. Sokáig VV Leóval élt se veled, se nélküled kapcsolatban. A lány a Való Világ után kétszer kísérelt meg öngyilkosságot, végül úgy döntött, hogy kezd valamit az életével. Rendezvényszervezõként igyekszik új életet kezdeni. Van egy keresztfia. Több magazin címlapján szerepelt, és modellkedett is.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

2009-ben kapta meg álmai állását és új párra talált, akit nem akar a média elé hozni, hiszen úgy érzi a hírverések és hazugságok tették tönkre eddigi kapcsolatait. Örül, hogy kitörhetett a “VV Ágica” szerepbõl, és komoly munkával, normális fizetésbõl élhet.
Étel, amit szeret: leginkább a tejszínes, sajtos dolgok. Étel, amit nem szeret: pacalpörkölt. Hobbi: kirándulás a friss levegõn, aerobic. Kedvenc sport: aerobic. Kedvenc játék: activity. Kedvenc állat: angol cocker spániel. Kedvenc nyaralóhely: Mexikó, Cancun. Amire büszke: Arra, hogy öt, a médiában eltöltött év után, számos pofon és rágalmazás után is jó ember tudott maradni, és ma is ugyanaz a lány, aki annak idején Budapestre került.
Szögeczki Ágnes szex, erotika, bulvár cikkek: Majka hat nővel kavart – VV Ágica újságírással próbálkozik – ValóVilág 4 Gátlástalan jelentkezők – VV Ágica kurválkodik

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!