Szopás és kefélés egy külföldi tárgyaláson…- erotikus történet

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


A munkám során gyakran megyek külföldre tárgyalni. Egy ilyen alkalom során élhettem át életem legcsodálatosabb pillanatát. Ugyanis már régi vágyam, hogy idősebb férfival legyek együtt. Na most alkalmam nyílott rá. Tárgyalás után a főnököm, aki 20 évvel idősebb tőlem, meginvitált a szobájába, és ott elszabadult a pokol. A szobában megittunk egy pohár bort, majd a főnököm semmit nem titkolva simogatni kezdett. Az érintése tűzként égette a bőrömet és a szívem hevesen verni kezdett. Kicsit zavarban voltam, de annyira izgatott a simogatása, hogy hamar túltettem magam rajta.

 

Szopás és kefélés egy külföldi tárgyaláson...- erotikus történetSzopás és kefélés egy külföldi tárgyaláson...- erotikus történet

 

Az érintése tűzként égette a bőrömet…
Közelebb ült hozzám és csókolni kezdte a nyakamat. Forró ajkával apró csókokat lehelt a bőrömre, miközben lassan vetkőztetni kezdett. A szívem vadul kalapált és egyre jobban benedvesedtem. Már akkor eszméltem rá arra, hogy mit is csinálok, mikor már mindketten meztelenek voltunk és a főnököm nyalogatni kezdte édes kis kelyhemet. Végigfutott az agyamon hogy leállítom, de nem akartam kihagyni a lehetőséget. Tapasztalt nyelve ugyanis azonnal megtalálta legérzékenyebb pontomat és kényeztetni kezdet. Annyira jól csinálta, hogy teljesen elalélva nem tudtam mást csinálni, csak feküdtem és hangosan sóhajtoztam. 
Szopás és kefélés egy külföldi tárgyaláson...- erotikus történetSzopás és kefélés egy külföldi tárgyaláson...- erotikus történet

A fasza kőkemény volt végig

Nyelve egyre vadabbul táncolt a puncimon, majd egyszer csak elöntött az élvezet. A testem megfeszült, az izmaim összerándultak és hatalmas orgazmust életem át. Talán sohasem volt még azelőtt ekkora élvezetben részem. Csodálatos volt. Azután persze én jöttem de nem bántam. Letérdeltem a férfi elé és kényeztetni kezdtem. A forró számba csúsztattam hatalmas dákóját és addig szoptam, míg őt is el nem öntötte a gyönyör. Rándult a teste, majd fröcskölni kezdte örömnedveit végig az arcomon. Én csak álltam és élveztem az arcomba fröcskölő nedveket.
Annyira jól sikerült ez az alkalom, hogy azóta eszembe sem jutott, hogy fiatalabb férfival legyek együtt.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?