Szüzességadó: több mint egymillió forint

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


Alina Percea Európára szóló hírnevet szerzett azzal, hogy 18 éves korában 20.000 euróért eladta szüzességét. Most azzal tér vissza az újságokba, hogy az állam a pénz felét el akarja venni, mivel a prostitúció adóköteles.
A prostitúció legális és adóköteles. Ebből az egyszerű mondatból rögtön kiderül, hogy nem Magyarországon járunk, hanem a nálunk törvényileg is jóval fejlettebb nyugaton: Németországban. Itt történt, hogy Alina Percea licitre tette szüzességét, amelyet gumi nélkül lehetett elvenni és végül 20 ezer euróért, tehát 2,8 millió forintért kelt el. A 45 éves olasz nyertes egy luxusszálloda szobájában zavarta le az aktust – Alina pedig nem győzi hajtogatni, hogy mennyire jó volt.
Csakhogy a német APEH nem tudott nem felfigyelni a dologra, akkora volt a visszhang, így tervezik is behajtani az adószámlát, mivel az eset egyértelműen üzletszerű kéjelgésnek minősült – ezt a kifizetett összeg fele is bánhatja. Percea hiába fordítaná az összeget tanulmányaira, az adóhatóság kegyetlen, ráadásul az is kérdéses, hogy milyen jogcímen fog ő adózni. Mint vállalkozó? Elég vicces lenne…

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?