Tommyboy elvette Anettet, nem VV Anettet, hanem egy másikat Mecseki Anettet

Az egykori vetkőzős fiú egy egykori pornóssal kötött házasságot a Bazilikában. Tommyboy elvette Anettet. Na, nem azt, hanem egy másikat. A Való Világ egykori szereplője végül nem villa-lakótársát, hanem a vetkőző ipar egy másik jeles képviselőjét, Mecseki Anettet vette nőül. Mi a polgári esküvőn jártunk.

„Kijelenti-e Mecseki Anett, hogy az itt jelenlévő Könyves Tamással házasságot köt? Igen. Kijelenti-e Könyves Tamás, hogy az itt jelenlévő Mecseki Anettel házasságot köt? Igen.”
A fiatalok két nappal korábban a Bazilikában az Isten színe előtt is kimondták a boldogító igent, némi késéssel, hiszen bombariadó volt. Tommy és Anett hófehér ruhában álltak az oltár elé és még hófehér galambokat is szabadjára eresztettek. Úgy tűnik, cseppet sem zavarta őket a jelentéktelen apróság, hogy Anett korábban „Black Diamond” néven felnőtt filmekben is szerepelt. Ezen ő már túl van, mint ahogy Tomi is már régen túl van az előző Anetten.
– Most félretéve a neveket, szerintem nagyon sok Tamás is van az országban. Nem az számít, mi a neve valakinek, hanem hogy kihez tartozik. Sosem foglalkoztunk ezzel, talán az elején vicceltünk vele egy kicsit. De semmi köze a múlthoz a mi jelenünknek.
Mivel Tomi és Anett is számtalan leány- és legénybúcsún vett már részt, kicsit más minőségben, ezért ilyet most nem tartottak. A ceremónián amúgy is csak a szűk család vett részt, bár figyelembe véve, hogy Tamásnak 8 testvére van, ez nem is volt olyan szűk. Bárki bármit mondhat a párról, de láthatóan nagyon szeretik egymást, és Tommyboy igazi úriember!
– Ahogy én is szoktam mondani: a párocskámnak, most már a feleségemnek. Lehet, hogy többször is el fogom, elhagyja a számat ez a szó, mert annyira jó ezt most kimondani, komolyan mondom, ez hihetetlen. Lehet, hogy ez még az agyára fog menni, de nem hiszem.
– Szeretnénk egy kislányt és egy kisfiút, aki majd ha felnő, majd vigyáz a leánytestvérére. Ha tehetnénk, egyet-egyet hordanánk ki, egyet ő, egyet én, de hát ez lehetetlen, ezért úgy tervezzük, hogy majd ikrek lesznek.
Tommyboy tehát révbe ért, reméljük, tényleg megtalálta az igazit. Vagy ahogy Berend Iván mondta Jókai híres regényében: megtalálta az igazi Fekete Gyémántot. Forrás: RTL

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!